Actie: Zomer Challenge!

Lekker buiten sporten deze zomer nu veel sporten stilliggen? Al ooit getennist?* Of wel eens willen proberen of tennis jouw sport is? Veel thuis deze zomer?

Grijp dan deze kans en doe mee aan onze Zomer Challenge! Deze biedt jou en je vrienden de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de tennissport, of om je racket weer eens op te pakken.

Wat bieden we:

  • Vijf (!) tennislessen om de eerste ‘moves’ van de sport te leren of om je tennis skills op te frissen. De trainingen staan gepland in juli en augustus, steeds op vrijdagavond**.
  • Maak de hele zomer (1 juli – 30 september) gebruik van de tennisbanen en maak op die manier kennis met onze vereniging. Sport lekker met je vrienden en daag andere leden maar uit!
  • Meedoen met de Clubkampioenschappen (half september) en/of het Lesserstoernooi op zondag 27 september a.s.

Dit alles voor een zonnige kennismakingsprijs van € 70,00! Lekkere zomerdeal, toch?
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vanwege de grote belangstelling is inschrijven helaas niet meer mogelijk.

We hebben het aantal plaatsen uitgebreid, maar zelfs dan is er nog sprake van een wachtlijst. Voor € 50,00 kun je wel zomerlid worden: je krijgt dan geen tennislessen, maar je mag dan in dezelfde periode tennissen én kunt meedoen aan de clubkampioenschappen.

Inschrijfformulier zomerlidmaatschap


* De actie Zomer Challenge geldt voor tennissers die de afgelopen 6 maanden geen lid zijn geweest van de KNLTB (tennisbond) en loopt automatisch af op 1 oktober 2020, tenzij je je lidmaatschap voor die tijd omzet in een normaal lidmaatschap.

** Data tennistrainingen: 3, 10 & 17 juli en 21 & 28 augustus.

Deel via:

Sponsors & partners