Tennisschool JustTennis

Vanaf het voorjaar van 2024 zullen de tennislessen bij Were Di aangeboden worden door tennisschool JustTennis. Er zijn twee vaste tennisleraren die de tennislessen geven: Len & Tim. Graag stellen zij zich even aan jullie voor.

Even voorstellen.. Len

Mijn naam is Len en ik ben 32 jaar. Toen ik 6 was ben ik begonnen met tennissen. Ik was enorm enthousiast en al snel ontwikkelde ik mezelf door tot een van de betere spelers in de regio. Ik heb bij de jeugd altijd in de hoogste klasse wedstrijden gespeeld en ben ik uiteindelijk niveau 3 speler geworden. Discipline, hard werken en samenwerken in een team heb ik in deze periode geleerd.

Na de middelbare school heb ik een commerciële sportopleiding gevolgd. Ik heb toen een aantal jaren op mijn eigen club lesgegeven en uiteindelijk ben ik gaan werken in een bedrijf waarbij ik sportactiviteiten organiseerde en waar ik tevens de horeca coördineerde. Het begeleiden van de sportactiviteiten in de buitenlucht en het werken met mensen trok mij het meeste van deze werkzaamheden. Naast mijn werk ben ik altijd met veel plezier blijven tennissen. Deze dingen hebben mij een half jaar geleden doen besluiten om fulltime met het tennisvak aan de slag te gaan bij JustTennis.

Ik hoop jullie allemaal op de vereniging te ontmoeten.
Mocht je vragen hebben? Spreek mij dan aan en dan kijken we wat mijn collega’s en ik voor jullie kunnen betekenen.

Met sportieve groet,
Len

Even voorstellen… Tim

Mijn naam is Tim Louwman en al geruime tijd woonachtig in Tilburg. Als jong mannetje bezeten van sport en altijd met veel plezier gehockeyd, gevoetbald en met name getennist. Jong begonnen met voetbal en de eerste teams tot en met de C doorlopen. Later nog veel in de zaal actief geweest, van vriendenteam tot

regionale selectie. Hockey ben ik op latere leeftijd mee begonnen (15) en heb met veel plezier in verschillende heren 1’s gespeeld, van 3e tot en met 1e klasse. Zo heb ik ook nog bij Were Di gehockeyd.

Tennis is echter altijd de belangrijkste sport geweest. Op ons woonerf werd al menig potje gespeeld en dus begon ik toen ik 9 was met tennis. Mijn tennisopleiding genoten bij de KNLTB, Henk van Hulst en ook bij Pellikaan Goirle. Gedurende deze periode altijd getraind met de beste jeugdspelers van Nederland. Zelf had ik moeite om het ook in wedstrijden te laten zien en verloor ik helaas het plezier rond mijn 15e/16e jaar.

Nadat tennis een paar jaar op een laag pitje had gestaan ging het weer kriebelen. Ik werd redelijk snel 3-speler en heb nog wat leuke jaren competitie gespeeld van hoofdklasse heren zaterdag tot en met 3e klasse gemengd zondag. In deze periode ben ik ook begonnen als tennistrainer. Eerst op mijn eigen club en daarna op verschillende clubs in Brabant werkzaam geweest. In eerste instantie zag ik het vooral als leuk bijbaantje.

Na mijn studie Criminologie toch besloten om me volledig te richten op het tennisvak. Op verschillende grote/leuke clubs mogen werken met o.a. prestatieve jeugd (Bastion Baselaar, TV de Kienehoef en Tennisschool Gijs). De laatste jaren heb ik mee door ontwikkelt in het onderwijs en geef ik nu les op een basisschool. Dit combineer ik met parttime lesgeven bij JustTennis.

Ik kijk er dan ook naar uit om met veel plezier om een bijdrage te leveren aan het tennis bij Were Di. Hopelijk tot op de baan!

Sponsors & partners