Aanmelden

Je kunt je aanmelden als lid van Were Di Tilburg via ons online inschrijfformulier.

In verband met de verstrekking van de ledenpas is het verplicht om een recente pasfoto aan te leveren. Daaraan worden door de KNLTB eisen gesteld die overeenkomen met de eisen voor een paspoortfoto:

  • de foto moet van recente datum zijn;
  • de foto moet recht van voren en tegen een lichte achtergrond genomen zijn;
  • op de foto mag u geen pet, zonnebril, muts e.d. dragen.

De foto kan als .jpeg-bestand aan het inschrijfformulier toegevoegd worden. Je kunt de pasfoto ook naar de ledenadministratie sturen (zie onder), houdt er dan rekening mee dat het langer duurt voordat er een ledenpas aangemaakt kan worden. Vergeet niet om je naam en geboortedatum op de foto te vermelden. Bij ontvangst van je ledenpas krijg je de pasfoto terug.

NB: de foto van een junior moet na vijf jaar vervangen worden, de foto van een senior na tien jaar. Een 50-plusser hoeft slechts éénmalig een foto in te leveren, deze hoeft niet meer vervangen te worden.

Als het inschrijfformulier én de pasfoto ontvangen zijn wordt direct een pasje aangevraagd bij de KNLTB. Alléén met dit pasje bent je speelgerechtigd! Zodra de pas uitgeleverd is neemt de ledenadministratie contact met je op over het afhalen ervan.

Bij verlies of beschadiging van de pas kun je een nieuwe aanvragen bij de ledenadministratie. De kosten van een nieuwe pas bedragen € 10,00.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een mail: ledenadministratietennis@wereditilburg.nl

Ledenadministratie WDTt
Wingerdhoek 12
5038 SX Tilburg

 

 

Online inschrijven gaat via het Inschrijfformulier Were Di Tilburg tennis

Sponsors & partners