Were di wordt volledig ‘cashless’

Vanaf het begin van het hockeyseizoen 2017-2018, in september van dit jaar, zal het bij de horeca van Were Di Tilburg niet langer mogelijk zijn om met contant geld te betalen. Niet alleen op doordeweekse dagen – zoals nu al het geval is – maar ook in het weekend. In navolging van andere verenigingen, waaronder HC Amsterdam, HC Rotterdam en HC Den Bosch, zal worden overgegaan op een volledig ‘cashless’ systeem waarbij alleen via PIN en via de Were Di clubpas betaald kan worden.

Door deze overstap worden de kosten verlaagd en wordt de administratie minder arbeidsintensief en foutgevoelig. De belangrijkste drijfveer is echter de verkleining van het veiligheidsrisico wat cash geld met zich mee brengt. Door de uitbanning van contant geld wordt Were Di immers minder aantrekkelijk voor criminelen.
Vanaf het moment van invoering is het dus niet meer mogelijk contant te betalen in ons paviljoen. De enige betalingsmethoden zijn dan betalen met een PIN-pas (ook contactloos) en met de Were Di clubpas. Meer informatie over deze clubpas, de mogelijkheden en verkrijgbaarheid volgt spoedig.
We houden rekening met kleine aankopen als snoep, koek en vergelijkbare zaken – met name voor bezoekende jeugdspelers. Er wordt onderzocht of hiervoor een mogelijkheid moet blijven, bijvoorbeeld via snoep- en frisdrankautomaten.

Dit is de eerste aankondiging van het besluit tot cashless betalen over te gaan. Zowel onze leden als omliggende verenigingen en bezoekers zullen binnenkort uitgebreid worden geïnformeerd over cashless betalen bij Were Di. Mocht je echter nu al vragen hebben, neem dan even contact op met Paul Zebregs, penningmeester omnivereniging Were Di Tilburg, via mail: penningmeester@www.wereditilburg.nl.

Deel via:

Sponsors & partners