Vrouwen

Bij de dames van Were Di lacrosse wordt er iedere maandag- en vrijdagavond hard getraind. Al twee seizoenen lang spelen ze mee in de 2e divisie van de Nederlandse competitie.

Ondanks dat er vaak nieuwe aanwas is in het team blijven ze stabiel in het midden van de divisie. Dit omdat de nieuwe leden direct worden meegenomen in het team. Buiten de Nederlandse competitie spelen we ook iedere zomer een tweetal internationale toernooien; de Tilburg Lacrosse Cup die wordt gehost door onze eigen club en de Rhinocup bij onze zustervereniging de Red Rhinos uit België. Ook gaan we vaak samen op stap, films kijken (wanneer het te koud is om te trainen) of gezellig op het terras een drankje doen. Doordat we dit soort activiteiten samen doen zijn we ook buiten te club heel hecht.

Lijkt het je leuk om het een keer te proberen en je eigen talenten te ontdekken? Dat kan! Iedere maandag- en vrijdag avond trainen wij van 20:30-22:00 op de hockeyvelden van Were Di Tilburg. Geinteresseerd? Neem dan contact op met de VP women: vpwomenlacrosse@wereditilburg.nl.

Deel via:

Sponsors & partners