Even voorstellen: de nieuwe terreinbeheerders!

Even voorstellen!

1 juli 2017 zijn Gérard Opstelten en Hans Meijs gestart als terreinbeheerders bij Were Di. Zij delen 20 uur met zijn tweeën, meestal op maandag en vrijdag. Wie zijn deze terreinbeheerders en wat zijn hun taken precies?

De terreinbeheerders zijn er op de eerste plaats om de sportvelden te onderhouden. De kunststof velden vragen veel aandacht en als deze goed onderhouden worden, gaan ze langer mee.

Daarnaast onderhouden ze de omgeving van de velden. Op maandag is een van de belangrijke taken het opruimen van zwerfvuil, aangezien er helaas toch nog redelijk wat troep achtergelaten word in het weekend. Dus: als alle leden het terrein goed schoonhouden en elkaar daarop aanspreken, kunnen zij alle energie en tijd besteden aan de velden!

Gérard is als vrijwilliger al 3 jaar manager van Dames 1. Hij houdt zich ook bezig met de ledenadministratie voor de unit hockey, en hij is druk geweest met de bouw van het ‘container-paviljoen’, deze bergingen zijn achter veld 1 te vinden. Tevens is Gérard dinsdagavond te vinden op de jeux-de-boules baan.

Hans komt al 58 jaar op de club. Vroeger speelden zijn ouders hier, en hij gaat nu zijn 48ste hockeyseizoen in bij Veteranen A. Hij deed al vrijwilligerswerk bij Were Di dus de overstap naar terreinbeheerder was voor hem niet groot. Hij heeft hart voor de club dus voert deze taak met erg veel plezier uit. Het leuke van een vereniging als Were Di is dat een hoop mensen als vrijwilliger werkzaam zijn en dat iedereen elkaar graag helpt. Het komt uit een motivatie dat mensen graag iets voor de club willen doen, en dat is mooi om te zien.

Gérard en Hans, veel plezier en succes!

Deel via:

Sponsors & partners