Welkom bij Were Di Tilburg

Were Di Tilburg is een sportieve, gezellige sportclub, op een prachtige locatie vlakbij het centrum van Tilburg. Jong en oud is hier welkom om te hockeyen, tennissen, beachvolleyballen en jeu-de-boulen en telt nu 1700 leden, verspreid over de vier disciplines.

Were Di Tilburg is een brede omnivereniging, waar jong en oud recreatief en prestatief kan sporten. Ook mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking kunnen bij ons terecht. Dit past binnen onze doelstelling om zoveel mogelijk mensen (met name kinderen en jongeren) aan het sporten te krijgen en te houden. Door de diversiteit aan geboden sporten (hockey, tennis, jeu-de-boulen en beachvolleybal) heeft Were Di Tilburg een aanbod voor sporters in de leeftijdscategorie van 4 tot 90 jaar.

Were Di Tilburg telt momenteel ongeveer 1700 leden. Het grootste aantal is lid van de unit hockey met 1200 leden in 2014. Daarnaast zijn er circa 400 tennisleden, 150 beachvolleyballers en 50 jeu-de-boulers, die met grote regelmaat hun sport beoefenen op het sportcomplex aan de IJsclubweg.

Ontwerp van het nieuwe Were Di paviljoen

Deel via:

Sponsors & partners