Horeca

Were Di Tilburg is een levendige vereniging, met een paar prachtige terrassen en een goed uitgeruste bar en keuken. Speciaalbieren, prettige wijnen en een groot assortiment aan fris, hapjes en noten; het is er allemaal. Niek Hermans is door het omnibestuur aangesteld als manager, met hem kan contact worden opgenomen over alles wat met bar, keuken, openingstijden, prijzen, verhuur etcetera te maken heeft.

Niek wordt terzijde gestaan door vrijwilligers die de bar en keuken voor hun rekening nemen. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden en inroosteren  via het invulscherm in het paviljoen, of het online roostersysteem: https://hetrooster.nl/wereditilburg/login?ref=/wereditilburg/dashboard

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de horecamanager Niek Hermans via horeca@weredtilburg.nl

Reguliere openingstijden horeca:

Maandag: van 16:30 tot 00.00

Dinsdag: van 16:30 tot 00:00

Woensdag: van 16:30 tot 00:0

Donderdag: van 16:30 tot 00:00

Vrijdag: van 16:30 tot 00:00

Zaterdag: van 09:00 tot 19:00

Zondag: van 09:00 tot 19:30

 

Deel via:

Sponsors & partners