Vrienden van Were Di – Algemene Informatie

Vrienden van Were Di dragen de Omnivereniging Were Di Tilburg een warm hart toe en geven de club op deze manier een extra financiële impuls voor zaken die niet vanuit de contributieopbrengsten en sponsorinkomsten kunnen worden voldaan.  Zo is de afgelopen jaren een financiële bijdrage geleverd  o.a. aan de organisatie van mini/jeugdkampen en G-hockey toernooien en aan de nieuwe terrastafels en barbecue. De stichting telt op dit moment een 26 donateurs.

Het bestuur van de stichting wil de jaarlijkse opbrengsten graag verhogen naar minimaal 4.000 euro, waardoor een grotere bijdrage aan reeds bestaande en nieuwe jeugd- en (andere) ledenactiviteiten binnen de vereniging mogelijk wordt. Bovendien kan de stichting een financiële ondersteuning  geven aan  kleine  bijzondere investeringen op het sportcomplex, zoals  jeugdspeeltoestellen, fietsvoorzieningen, aankleding paviljoen e.d.

Het doel is om tenminste 100 leden/vrienden bereid te vinden die jaarlijks bereid zijn een bedrag van minimaal 45 euro te doneren. Niet alleen leden van de vereniging kunnen vriend worden; ook familie en vrienden zijn van harte welkom.

Het bestuur betrekt de vrienden meer bij het wel en wee van de stichting. Zo wordt een keer per jaar een jaarvergadering belegd en ontvangen zij  een of twee nieuwsbrieven per jaar.

 

Voor meer informatie of aanmelding als Vriend van Were Di, stuur een mail naar vriendenvanweredi@gmail.com

Deel via:

Sponsors & partners