Over ons


Were Di Tilburg is een sportieve, gezellige sportclub, op een prachtige locatie vlakbij het centrum van Tilburg. Jong en oud is hier welkom om te hockeyen, tennissen, lacrossen en jeu-de-boulen.

Bij de hockeyclub van Were Di geniet echt iedereen van de hockeysport. Zowel de spelers als de toeschouwers. Sportiviteit, sfeer en positiviteit staan daarbij voorop.  Dat vinden wij belangrijk bij Were Di! We spelen in een groen shirt, grijze rok of broek en oranje sokken.

Onze ambities

Were Di hockey heeft de ambitie om uit te groeien tot de 2e vereniging in de regio waar het gaat om tophockey. Wij geloven in de aantrekkende werking die hiervan uitgaat, waardoor ook de breedtesport een impuls krijgt. Door te zorgen voor een ideale mix tussen topsport en breedtesport zorgt Were Di Tilburg ervoor dat zowel recreatieve als prestatieve sporters zich thuis blijven voelen bij Were Di Tilburg.

Were Di hockey ambieert verder om uit te groeien tot de gezelligste hockeyclub van Tilburg en omstreken met 1400 actieve leden en een daarbij passend aantal vrijwilligers. Wij hebben nu al de reputatie dat de allergezelligste feesten bij Were Di plaatsvinden, maar dat willen we nog verder uitbreiden.

Omnivereniging

De hockeyunit van Were Di Tilburg maakt deel uit van een brede omnivereniging, waar jong en oud recreatief en prestatief kan sporten. Ook mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking kunnen bij ons terecht. Dit past binnen onze doelstelling om zoveel mogelijk mensen (met name kinderen en jongeren) aan het sporten te krijgen en te houden. Door de diversiteit aan geboden sporten (hockey, tennis, jeu-de-boules, lacrosse) heeft Were Di Tilburg een aanbod voor sporters in de leeftijdscategorie van 4 tot 90 jaar.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue
onze hoofdsponsoren
the indian maharadja
flink
the indian maharadja
flink