Lid worden?

Als je lid wordt van Were Di Tilburg tennis word je ondergebracht in een leeftijdscategorie. Deze categorieën zijn gebaseerd op de categorieën die door de tennisbond KNLTB worden gehanteerd:

  • senioren: degenen die vóór 1 januari van een kalenderjaar de leeftijd van 17 jaar hebben bereikt;
  • junioren: degenen die vóór 1 januari van een kalenderjaar de leeftijd van 12 jaar hebben bereikt maar de leeftijd van 17 jaar nog niet;
  • pupillen: degenen die vóór 1 januari van een kalenderjaar de leeftijd van 12 jaar nog niet hebben bereikt.

Het lidmaatschap van Were Di Tilburg tennis is een jaarlidmaatschap. Het verenigingsjaar (het tennisseizoen) loopt van 1 april t/m 31 maart van het daaropvolgende jaar.

Het lidmaatschap wordt volgens de bepalingen van het verenigingsrecht automatisch verlengd, tenzij het lid het lidmaatschap op correcte wijze heeft opgezegd (zie onder Opzeggen). Alle leden van Were Di Tilburg tennis zijn automatisch óók lid van de KNLTB.

Naast bovenstaande categorieën kent Were Di Tilburg Tennis nog twee andere typen lidmaatschap:

  • zomerintroducée: voor personen die óók lid zijn van één van de andere onderdelen van de omnivereniging Were Di Tilburg (hockey, jeu de boules of beachvolleybal). Zomerintroducées zijn alleen speelgerechtigd in de maanden juni, juli & augustus;
  • competitielid: voor personen die lid zijn van een andere vereniging, maar die KNLTB-competitie willen spelen in één van de competitieteams van Were Di Tilburg Tennis. Competitieleden zijn speelgerechtigd gedurende de duur van één competitie.

 

De vereniging zijn we samen…

Een vereniging als Were Di Tilburg wordt door vrijwilligers draaiende gehouden. Dat is immers de essentie van een vereniging. Gezamenlijk maken we ons hard voor hetzelfde doel; veilig en prettig sporten in een gezellige omgeving. Om dat mogelijk te maken betaal je een bijdrage in de kosten (lees: contributie). Deze bijdrage is bij lange na niet kostendekkend.

Om sporten betaalbaar te houden verwachten wij van onze 18-plus leden dat zij zich minstens een aantal uur per jaar kosteloos inzetten voor onze vereniging. De meest voorkomende taak is het draaien van enkele bardiensten op jaarbasis.

Lees meer over het vrijwilligersbeleid op deze website onder Vereniging .

Deel via:

Sponsors & partners