Tilburg Lacrosse Cup vierde zijn vijfde verjaardag!

Een tijd geleden, op 28, 29 en 30 juli, heeft de Tilburg Lacrosse Cup (TLC) plaatsgevonden op Were Di. Dit jaar was het extra speciaal, aangezien dit de vijfde editie was. Deze keer hebben er meer teams dan vorig jaar meegedaan en heeft zaterdag het jeugdlacrosse toernooi plaatsgevonden. Op de vrijdagavond was een welkomstborrel waarna op zaterdag en zondag de gehele dag Lacrosse wedstrijden werden gespeeld. Teams uit Nederland, België, Engeland, Duitsland kwamen naar Were Di om te strijden voor de felbegeerde titel.

Het toernooi verliep erg goed. Op een paar regenbuitjes na waren de weergoden goed gezind. Er werd keer op keer gestreden op het veld. Maar uiteindelijk kon er maar één de winnaar zijn! De heren divisie is gewonnen door de Showstoppers (mix team van Engeland en Duitsland) en de dames divisie is gewonnen door Slacropsse (Nederlands team).

Voor het eerst was Tilburg Lacrosse niet meer te gast bij Were Di. Tilburg Lacrosse heeft zich aangesloten bij Were Di en is nu onderdeel van het overkoepelend geheel. Lacrosse zal dus steeds meer gaan verschijnen op Were Di. Lacrosse is een full contact Amerikaanse sport met invloeden van IJshockey, Basketbal en American Footbal. Het is een sport voor zowel dames als heren.

Heb je interesse om een keer mee te doen? Dan kan je vrijblijvend aansluiten bij een training. Informeer voor de opties via: info@tilburglacrosse.nl

 

Deel via:

Sponsors & partners