Nieuwe Voorzitters Were Di Tilburg

Zowel unit hockey als omnibestuur hebben een nieuwe voorzitter. Fabiënne van Engelen gaat de kar trekken bij hockey. Na de nieuwbouw van het prachtige paviljoen is het volgens haar nu tijd een professionaliseringsslag te maken op het gebied van structuur en vrijwilligersbeleid. Naast de unit hockey bestaat omnivereniging Were Di ook uit een unit tennis, Lacrosse en jeu de boules. Het omnibestuur heeft in Joost Möller een nieuwe voorzitter gevonden. Hij gaat zich vooral richten op het verder bouwen aan een gezonde en gezellige vereniging. Beiden gaan vol enthousiasme aan de slag.

Fabiënne van Engelen, nieuwe voorzitter Were di Hockey, is werkzaam als docent ondernemerschap bij Fontys Hogescholen. Hockey loopt als een rode draad door haar leven. Ze is gestart met hockeyen bij MHC Rapide in Hulst. In 1989 is zij naar Tilburg verhuisd en tijdens haar studententijd heeft zij gehockeyd bij HC Tilburg (dames 1 en 2). In 2008 is haar oudste dochter begonnen met hockeyen bij Were Di. Zij hockeyt nu in Meisjes A1. Fabiënne is als teammanager al vele jaren actief voor Were Di. Haar jongste dochter hockeyt bij Were Di Meisjes C2. Haar zoon fietst bij TWC Pijnenburg in Tilburg, waar haar man betrokken is als begeleider van de fietsers.

Joost Möller is in Tilburg vooral bekend als oud-wethouder in Tilburg. Hij is nu vastgoedontwikkelaar en onder andere bezig met de uitrol van het Leyhoeve concept. Joost heeft 2 dochters die hockeyen bij Were Di. Zelf hockeyt Joost bij de Jonge Recreanten. Hij is als coach en trainer betrokken geweest bij de club. In zijn jeugd heeft hij in Geldrop gehockeyd in jongens A1 die toen hoofdklasse speelde.

Deel via:

Sponsors & partners