Maatregelen per 25 september 2021

Beste leden,

Vorige week heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd die per 25 september in zullen gaan in de horeca. Ook Were Di zal zich daaraan moeten houden. Sportbonden hebben in overleg voor elkaar gekregen dat wij ons paviljoen in mogen richten als take-away. Hierdoor hoeven we geen QR-code te kunnen controleren. Er geldt nu wel, er mag niet geconsumeerd worden bij een kantine op een sportclub, dus afhalen en afrekenen en buiten consumeren op het terras.

We kunnen de organisatie met QR controle momenteel niet georganiseerd krijgen, het animo van vrijwilligers is al veel te beperkt en security inhuren is een te hoge kostenpost die we ons niet kunnen en willen veroorloven. Hierdoor moeten we dus kiezen voor het Take-away scenario komende weken.

Bij Were Di heeft dit dus tot gevolg dat het consumeren van eten en drinken niet toegestaan is in het paviljoen aangezien wij geen QR-controle gaan doen.

Het paviljoen is dus enkel open om iets af te halen bij de bar, er mag niet geconsumeerd worden in het paviljoen en er zullen tijdelijk geen zitplaatsen zijn.
Hoe lang deze situatie zal duren is nu nog niet bekend. We hopen dat we hier snel vanaf zijn.

Het toiletgebied inclusief kleedkamers is alleen via de Tenniskant bereikbaar. Ook dit is onderdeel van de maatregelen.

Deel via:

Sponsors & partners