In Memoriam – Jos Peij

Op donderdag 19 september is Jos Peij overleden.

Jos is 74 jaar geworden.

Hij is actief lid geweest bij hockey-tennis en jeu de boules. Zijn beide zonen Bas en Remco hebben  ook jarenlang bij Were DI gespeeld en nu speelt kleindochter Lara er.

Jos heeft in het hoofdbestuur de functie’s van vertegenwoordiger jeugdzaken en facilitaire zaken bekleed. Deze laatste post was ten tijde van de aanleg van onze tennisbanen zo’n 27 jaar geleden.Hij had een prominente rol in de lustrum commissie, die gezorgd heeft voor een fantastisch weekend om het 50 jarig bestaan van Were DI te vieren.

Organiseren kon hij als geen ander!!!!

Hij was ook diegene die vaak zijn handtekening gezet heeft, wanneer iemand lid van onze vereniging wilde worden. Ieder potentieel lid moest nl twee handtekeningen meebrengen, anders werd men niet toegelaten.

Samen met zijn vrouw Ans, heeft hij vanaf 1994 leiding gegeven aan de horeca, de zgn Hap&Tap. Vaak nam hij ook op doordeweekse avonden de bardienst op zich. Dit deed hij naast zijn full time baan Philips.

In die tijd is hij begonnen met de verkoop van verse broodjes op zondag.  Wie herinnerd  zich niet zijn “broodje onduidelijk”. Wat erin zat wist niemand, maar ze werden grif verkocht!

Hij is dus de voorloper geweest van wat nu het uitgebreidere assortiment food bij onze vereniging is. Op zondag kreeg hij, naast zijn vrouw Ans die ook altijd meehielp, hulp van vrijwilligers in chifts van 3 uur per dienst.

Zijn actieve sportperiode heeft hij bij de jeu de boules unit afgesloten. Na de laatste jaren als secretaris bij deze unit veel werk te hebben verzet, is hij in 2017 gestopt.

Jos : de vereniging Were DI is heel veel dank verschuldigd aan jou voor je tomeloze inzet.

Rust zacht.

 

Bestuur Were DI Tilburg.

Deel via:

Sponsors & partners