In memoriam Jos Peij

Op donderdag 19 september jl. is Jos Peij overleden.
Jos is 74 jaar oud geworden.
Hij is actief lid geweest bij Hockey, Tennis en Jeu de boules.
Zijn beide zonen Bas en Remco hebben ook jarenlang bij Were Di gespeeld en nu speelt kleindochter Lara er.
Jos heeft in het hoofdbestuur de functies van vertegenwoordiger  Jeugdzaken en Facilitaire zaken bekleed. Deze laatste post was ten tijde van de aanleg van onze tennisbanen zo’n 27 jaar geleden.
Hij had een prominente rol in de lustrumcommissie, die gezorgd heeft voor een fantastisch weekend om het 50-jarig bestaan van Were Di te vieren. Organiseren kon hij als geen ander!!!
Hij was ook degene die vaak zijn handtekening gezet heeft, wanneer iemand lid van onze vereniging wilde worden. Ieder potentieel lid moest nl. twee handtekeningen meebrengen, anders werd men niet toegelaten.
Samen met zijn vrouw Ans heeft hij vanaf 1994 leiding gegeven aan de horeca, de zgn. Hap & Tap. Vaak nam hij ook op doordeweeekse dagen de bardienst op zich. Dit deed hij allemaal naast zijn full-time baan bij Philips.
In die tijd is hij ook begonnen met de verkoop van verse broodjes op zondag.  Wie herinnert zich niet zijn ‘Broodje onduidelijk’. Wat erin zat wist niemand, maar ze werden grif verkocht! Hij is dus de voorloper geweest van wat nu het uitgebreidere assortiment food bij onze vereniging is.
Op zondag kreeg hij, naast zijn vrouw Ans, die ook altijd meehielp, hulp van vrijwilligers in shifts van 3 uur per dienst.
Zijn actieve sportperiode heeft hij afgesloten bij de Unit Jeu de boules. Na de laatste jaren als secretaris bij deze unit veel werk te hebben verzet, is hij in 2017 gestopt.

Jos: de vereniging Were Di Tilburg is heel veel dank verschuldigd aan jou
voor je tomeloze inzet. Rust zacht.

Bestuur Were Di Tilburg

Deel via:

Sponsors & partners