Zet het bed daar maar neer, hoor!

Jeugdlid Thijmen Koedijk (C1) interviewt Joep van Berkel, die zich al jaren inspant voor Were Di.

Toen zijn zoons begonnen met hockey, is Joep ook gaan hockeyen. Dat vond hij direct enorm leuk! Daarnaast is Joep een opleiding gaan volgen tot coach en heeft hij 35 jaar training gegeven. Ook was hij manager van onder andere Dames 1 en is hij aangesloten geweest bij allerlei commissies, waaronder de jeugdcommissie. Zo heeft Joep voor de jongste jeugd, de 4 en 5-jarigen, de trainingen op zaterdag opgezet.  

Joep is nu drie dagen in de week aanwezig op de club, maar ook thuis is er een hoop te doen voor Were Di. Op maandag is hij klusjesman: dan wordt er gerepareerd wat er in het weekend kapot is gegaan. Het veld is op maandag bezaaid met zwerfvuil van het weekend, dus dat ruimt Joep op. Daarnaast is Joep aangesloten bij een club vrijwilligers die zich bezighoudt met nieuwbouw. Volgende week komt er een zelfgemaakte, permanente barbecue.

Er staat nog veel meer te gebeuren, vertelt hij. De tennisbanen worden gedraaid en de beachvolleyvelden verdwijnen, zodat veld 4 een heel veld wordt en er meer parkeergelegenheid is.  

Er is veel veranderd in al die jaren, vindt Joep. Van een kleine club waar iedereen elkaar kende, is Were Di uitgegroeid tot een heel grote club met meer dan 2000 leden: het is grootser, maar het blijft wel een familieclub!

Joep komt de tijd wel door, zo zegt hij. Thuis wordt er wel eens gemopperd dat hij er zo weinig is: ‘Zet het bed maar bij Were Di neer!’

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics