Wedstrijdverslag HGC – Were Di: 0-1

We willen het het publiek volgende week natuurlijk niet aandoen, maar hagelbuien lijken ons wel resultaat op te leveren … Twee weken geleden, na het gelijkspel op Rood-Wit, realiseerden we ons dat we nog net een beetje extra moesten gaan knallen. Dat we de koe nu echt bij de horens moesten pakken, zodat we die eerste plek niet meer zouden laten schieten. Nog 4 finales, te beginnen met Tilburg thuis. Die finale wonnen we, gesteund door heel veel publiek en heel veel hagel. Daarna wisten we dat het winnen van de volgende finale uit bij HGC een heuse kampioenswedstrijd op zou leveren. Wie had dat ooit gedacht, een kampioenswedstrijd in de overgangsklasse, en dat ook nog eens thuis. Als, als, als… Zo reisden we af naar Wassenaar, wetende dat we niet weer gesteund zouden worden door zo ontzettend veel publiek. Maar wat bleek? Er waren wel degelijk supporters gekomen om ons naar de overwinning te schreeuwen en de hagelbui in de voorbereiding maakte dat wij ons helemaal thuis voelden. We schoten dan ook uit de startblokken. Na 2 minuten werd een hoge verlegging gespeeld via El en Kiek waardoor Marle op rechts vrij de cirkel in kon denderen en aldaar dodelijk uit kon halen; 0-1. Je hoorde HGC hopen dat het niet net zo’n wedstrijd als de vorige keer zou worden.. Dat werd het ook niet.

Het werd echt een vechtwedstrijd. Hoewel wij in de eerste helft nog enkele grote kansen kregen om de score uit te breiden en HGC op slechts 1 moment na, niet echt gevaarlijk werd, speelde de wedstrijd zich voornamelijk op het middenveld af. Beide ploegen hadden moeite met elkaars press en voor beide ploegen was het niet het moment om het achterste van de tong te laten zien. Het echte billenknijpen bleef dus nog even achterwege. Dat volgde zo halverwege de 2e helft. Ook in die helft begonnen we namelijk weer voortvarend, met wat kansjes en 1 strafcorner. Maar een bevrijdende 2-0 bleef uit. En dus begon de tijd om ons pijn te doen voor HGC te dringen en dat merkte je. Rond de 50e – 55e minuut kwam er een kanteling in de wedstrijd. Het hele team van HGC doemde ineens voor de neus van onze verdedigers op als zij de bal op kop cirkel uit wilden nemen. De spanning sloop er nu echt in. Daar zal ik dan ook maar niet al te veel woorden meer aan vuil maken, want die minuten verdienden zeer zeker niet de schoonheidsprijs.

Maar….. Het eindsignaal ging en wij hadden waarvoor we gekomen waren: drie punten!!!!!! Een kampioenswedstrijd!!!!! Het besef was er niet eens helemaal. Wat een ongelofelijk gaaf seizoen met het gaafste team van Nederland van de allerleukste club. We gaan een kampioenswedstrijd spelen….. Zelfs tijdens dit schrijven moet het eigenlijk nog bezinken. Waarschijnlijk zal het kwartje pas echt vallen bij het zien van jullie allemaal langs de lijn zondag. Bij het proeven van de sfeer. Dat duurt nog even, voordat het zondag is. We kunnen geloof ik allemaal al niet meer wachten. Maar het is misschien maar goed dat we het tot die tijd ook nog niet helemaal kunnen geloven, dan kunnen we deze week gewoon benaderen zoals alle andere weken, lekker onbevangen knallen tijdens de training en de oefenwedstrijd tegen OZ Dames 1 afgelopen dinsdag. Wij zullen zorgen dat we er klaar voor zijn. Zorgt u dat u erbij bent?!

Groetjes Dames 1

Ole Bosman en Daniël Mak zijn geselecteerd voor districtsselectie Zuid Nederland. Gefeliciteerd mannen! De jongens zijn komend seizoen bij Were Di in de JC1 te bewonderen. ... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Huldiging kampioenen Senioren en Veteranenteams seizoen 2018-2019

Zondag 16 juni a.s. vindt de huldiging van de Senioren- en Veteranenteams plaats van het seizoen 2018-2019. Deze dag worden de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld, daarna zal de bbq op Were Di aangestoken worden. Spelers van Heren 8 zijn deze middag de grill masters van de club!
Extra activiteit deze middag: om 17.15 uur wordt er een afscheidswedstrijd gespeeld tussen vertrekkende en oud spelers van Heren 1 en huidige spelers van Heren 1. Komt allen kijken!
... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Ook de MB2 is kampioen geworden. Gefeliciteerd dames! ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Op 24 augustus 2019 organiseren wij voor de derde keer het Weredi Limoentjestoernooi!
Een leuk recreantentoernooi in (hopelijk) zomerse sferen, waarbij we ’s middags lekker hockeyen en ’s avonds heerlijk BBQ-en en feesten!
Inschrijven kan tot en met 15 juni 2019.
Schrijf je in op www.wereditilburg.nl/hockey/limoentjestoernooi-/
... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Het regent kampioenen! Ook MC3 is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Gefeliciteerd meiden!
MC3: Janske, Rikke, Lieve, Beike, Julie, Fiene, Lisa, Anne van H, Anne G, Josephine, Ainara, Noortje, Mila, Marieke en Nova (niet op de foto)
Coach: Danielle Struycken
Trainer: Mark Westendorp
Mascotte/hulpcoach: Cato Westendorp
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

ABN AMRO CUP!
Daniël, Béla en Mauro (en coach Raaf) hebben op zondag 26 mei meegedaan aan de voorrondes 3-3 van de ABN AMRO cup. En gewonnen! Gefeliciteerd mannen en succes bij de finale!
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Wie had dat verwacht?
Heren 1 kampioen!!!!!!!! Op naar de promotieklasse! Proficiat mannen!
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Heren 1 is vandaag kampioen geworden. Daardoor rechtstreeks geplaatst voor de promotieklasse! #trots ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

De jongens van JD2 zijn vandaag opnieuw kampioen geworden. Gefeliciteerd! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Gisteren speelde Mathilde Hotting haar laatste wedstrijd voor Dames 1. De fenomenale snoeiharde slag van deze spits gaan we missen!
Were Di wenst Mathilde veel succes met haar officiersopleiding bij de landmacht.
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vandaag werd de jeugd die thuis speelde na de wedstrijd verwend met een heerlijk pannenkoek van Ketelhuis. Bij de spelers van de JD2 smaakte het extra lekker na de gewonnen wedstrijd! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Gezocht: Begeleiders minikamp

Ook dit jaar organiseren we weer voor ruim 175 mini's het Minikamp op Were Om er voor de kinderen een onvergetelijke ervaring van te maken, zijn we op zoek naar begeleiders.
Het minikamp is op zaterdag 28 en zondag 29 juni. Als je je opgeeft als begeleider dan is het de bedoeling dat je beide dagen beschikbaar bent en het liefste ook blijft slapen.
Opgeven kan door een mailtje te sturen naar minikampweredi@gmail.com.
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zaterdag 15 juni sluiten we het seizoen af en worden alle jeugdkampioenen gehuldigd! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

www.clubvanhetjaar.nl/#did7615 ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zondag 19 mei speelt zowel Dames 1 als Heren 1 thuis. Voor een aantal speelsters en spelers de laatste thuiswedstrijd voor Were Di. Komen jullie aanmoedigen?
12.45 uur Dames 1 – HGC D1
14.45 uur Heren 1 – USHC H1

Na de wedstrijden barst Fiesta Mexicana los! Nacho’s, guacomole en tequila!
Tot zondag!
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Donderdag 23 mei 2019 kun je mee doen aan het Oude Garde Mixt Toernooi. Inschrijven en aanmelden: bij aanvoerder/aanvoerster of oudegardemixt@outlook.com

Zorg dat je op tijd bent: ontvangst is vanaf 20:00 uur met taarten! Aanvang wedstrijden: 20:30 uur
Kosten per persoon €15.
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Veteranen L (de oudste spelers van Were Di) zijn zondag de 1e Kampioenen van het seizoen geworden. Gefeliciteerd mannen! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

De eerste kampioen bij de senioren is bekend: Veteranen L!! Proficiat mannen! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

G/ LG hockey bij Were Di
De afdeling G/LG hockey van hockeyclub Were Di is een onderdeel van de vereniging bestaande uit 35 enthousiaste leden. We spelen met een achttal en twee zestallen in de competitie.
Deze tak wordt gedraaid door vrijwilligers. Een vrijwilliger van het eerste uur is duizendpoot Yvonne van de Velden. Yvonne doet veel achter de schermen. Zij is regelmatig op maandag tijdens de training present als gastouder, kent alle spelers en ouders en houdt zorgvuldig de administratie bij.
Yvonne wil daar komend jaar mee stoppen en wij zijn op zoek naar een nieuwe vrijwilliger die samen met de andere vrijwilligers het G/ LG hockey bij Were Di draaiende houdt.

Daarnaast zijn wij op zoek naar nieuwe spelers die ons achttal of een van onze zestallen kunnen aanvullen. Meetrainen kan elke maandag van 19.00 uur tot 20.15 uur!

Belangstelling? Reacties kunnen naar het volgende mailadres: glghockeyweredi@gmail.com
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vind je hockeyen superleuk, maar is jouw weekend al druk genoeg…..

Kom dat proeftrainen bij een van de Weredi recreantenteams.
Recreant worden bij Weredi betekent:
• Iedere maandagavond hockeyen; of een training of een wedstrijd tegen een ander recreantenteam uit de regio.
• Hockeyen in een gemengd team (heren en dames) waarin plaats is voor alle niveaus (van beginner tot gevorderd)
• Het hele jaar door wekelijks hockeyen met altijd een derde helft, als je dat wilt.
• Lid zijn van een van de gezelligste teams van de gezelligste hockeyclub van Brabant!

Proeftrainen kost niets en kan op:
Maandag 13 mei en/of maandag 20 mei van 20:30 tot 22:00 uur op veld 2 of veld 3.
Aanmelden hoeft niet, wij zijn er gewoon! Wil je vooraf meer informatie, neem dan contact op met Cathelijn Bogaers via cathelijnbogaers@gmail.com of 06-34115301.
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Het wordt een feestweekend 18 en 19 mei bij Were Di! ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Lekker hockeyen? Niet te fanatiek, maar wel op niveau? Maak kennis met Were Di Jong Heren 1 voor hockeyers van 18 t/m 24 jaar. www.wereditilburg.nl/hockey/jong-heren-1/ ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zondag 19 mei: Fiesta Mexicana met lekkere tequila & nachos. Om 17:00 uur gaat het dak eraf met zanger Jordy! De DJ's: DJ Hendrik ,DJ Bart , DJ Guus en DJ Michael. Kortom feest! ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vandaag kun je je nog aanmelden voor Sikken & Bikken. Mail horeca@wereditilburg.nl ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vind je het leuk om meer draai-uren te maken? Were Di zoekt een DJ (C-jeugd of ouder) die af en toe op zondag wil komen draaien. Staat toch mooi op jouw dj-cv! Aanmelden: evenementencommissie@wereditilburg.nl ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

HOCKEY CLINIC
Wil jij je techniek verbeteren? Tips van Heren 1 en vooral veel plezier maken?
Schrijf je dan in voor de clinic van Were Di Heren 1 op zaterdag 4 mei.

8:30-10:30 Clinic voor de mini's
11:00-13:00 Clinic voor D t/m A jeugd

Kosten: € 10 per inschrijving (incl. wat lekkers!)
Inschrijven kan tot 29 april 2019 via: werediheren1clinic@gmail.com

Wij hopen je dan te zien!
... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Heb jij je al ingeschreven? Vrijdag 12 april vanaf 17:00 Kraft-bierproeverij, vanaf 19:00 uur aanschuiftafel met o.a. spareribs van Niek. Inschrijven: horeca@wereditilburg.nl ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics