train de trainer

Cursus train de trainer

De basis voor het geven van loopscholing/krachttraining aan een jeugdteam. Veel trainers en coaches zien we regelmatig op en rond de velden bezig met algemene loop/krachttraining om hun team naast tactiek en techniek ook fysiek te trainen. Maar hoe werkt een goede warming up en op welke manier kan je een lichaam verantwoord belasten? 

Op maandag 30 september van 19:00-21:00 uur geeft Miel van Berkel, looptrainer van Dames en Heren 1 een cursus voor alle trainers van de jeugd van Were Di. Dit is de eerste van 4 cursussen dit jaar. Hij zal jullie zowel een stuk theorie uitleggen als actief aan de slag gaan met oefeningen/trainingen die je zelf kan gaan gebruiken bij je eigen team.

Het bestuur van Were Di en de jeugdcommissie nodigt jullie allemaal uit hierbij aanwezig te zijn. Aanvang 19.00 uur in het clubhuis. Graag inschrijven voor 25 september bij jeugdcommissie@wereditilburg.nl

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics