Tophockeybeleid

 

Were Di hockey in Tilburg heeft de ambitie om met zowel Dames 1 als Heren 1 structureel op het niveau van de promotieklasse te spelen. Daarbij zetten we in op plaats zes of hoger. Om dit ook voor de toekomst te waarborgen streven we naar een soepele en verantwoorde overgang van  jeugdspelers en -speelsters naar de hoogste teams. Dames 2 en Heren 2 fungeren daarbij als opleidingsteams. Hiervoor komen – uitzonderingen daargelaten –  alleen spelers uit MA1 en JA1  voor in aanmerking. Hiertoe heeft de commissie Tophockey Senioren nauwe contacten met de TC Jeugd. Daarnaast staan wij open voor aanmeldingen van spelers en speelsters afkomstig van andere verenigingen die deze ambitie delen en kunnen waarmaken. De 1ste lijnjeugdteams worden begeleid door de TC Jeugd. Klik hier voor meer informatie.

Dames 1

Were Di Tilburg Dames 1 speelt Promotieklasse en wordt getraind en gecoacht door Mark Dekker. De dames trainen op het hoofdveld op dinsdag, woensdag en vrijdag. Klik hier voor de trainingstijden. Zij spelen hun wedstrijden op de zondagen om 12.45 uur. Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar tcseniorentopdames@wereditilburg.nl.

Heren 1

Were Di Tilburg Heren 1 speelt Promotieklasse en wordt getraind en gecoacht door Sven van der Most. De heren trainen op het hoofdveld op dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij spelen hun wedstrijden op de zondagen om 14.45 uur. Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar tcseniorentopheren@wereditilburg.nl.

TC Top (Commissie Tophockey Senioren)

De TC top werkt mee aan het realiseren van de ambitie van Were Di hockey om de tweede club in de regio te worden waar het gaat om tophockey. De commissie is bereikbaar via tophockey@wereditilburg.nl.

 

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue
onze hoofdsponsoren
the indian maharadja
flink
the indian maharadja
flink