Toernooien

 

Were Di Tilburg krijgt regelmatig uitnodigingen voor leuke toernooien bij andere clubs. We verzamelen die uitnodigingen op deze pagina. Zoek je nog meer toernooien? Op de site van hockey.nl staat een uitgebebreid overzicht van álle aangemelde hockeytoernooien georganiseerd door andere binnen- en buitenlandse hockeyverenigingen. Klik hier als je op zoek bent naar een extern toernooi. Check ook regelmatig onze Facebookpagina en Instagram.


Toernooien A-jeugd

Er staan geen toernooien op de agenda.


Toernooien B-jeugd

Op zondag 5 juli organiseert HOCO het B-toernooi en dit jaar met het thema: VLOGGER. Het niveau is alles tussen de 2e – 6e klasse, dus echt breedtehockey voor recreatieve teams voor jongens en meisjes.

De wedstrijden beginnen rond 9.30 en tussen de wedstrijden door is er tijd voor spelletjes en spectaculaire attracties zoals Rodelen, Roller-tubes en een Mega-run. Speciaal voor onze VLOGGERS komt er ook een “Globe” om een leuk filmpje mee te maken. Rond de middag zal er door ons voor een lekkere lunch gezorgd worden, dat zit bij het inschrijfgeld in. Omstreeks 17.00 zal het toernooi worden afgesloten met het uitreiken van bekers aan de winnaars.

Aanmelden met je team kan tot 4 juni, we hebben plaats voor maximaal 30 teams en vol is vol. De deelname kosten bedragen 150 euro per team. Aanmelden of vragen, mail maar even aan: btoernooi@mhchoco.nl. Let op: de aanmelding is pas definitief als het geld is overgemaakt op ons bankrekeningnummer!

*

HC Twente organiseert op 4 en 5 juli 2020 een toernooi voor de jongens B (klasse 2, 3 en 4) en meiden B (klasse 2, 3 en 4).

Aankomst is op zaterdagochtend. Aan het eind van de ochtend, na het opbouwen van de tenten en settelen beginnen de wedstrijden. Deze duren tot het einde van de middag. ’s Avonds sluiten we af met een etentje en een feestavond. Zondagochtend na het ontbijt gaan we verder met de laatste en finale wedstrijden.

Elk team dient eigen begeleiders mee te nemen (2 tot 3 volwassenen) die verantwoordelijk zijn voor het team. Ze dienen dan ook ‘s nachts aanwezig te zijn.

Per speler vragen we een bijdrage van circa €27,50. Hiervoor ontvangen de spelers en de begeleiders 2x lunch,  1x avondeten, 1x ontbijt en 2x ijs. Bij het eten zit ook ranja of water. Voor de begeleiders zijn er per dag tevens 2 consumptiebonnen voor koffie of thee. Overige versnaperingen en drinken dient een team zelf mee te nemen.

Meer informatie en details ontvangen jullie later. We zijn namelijk eerst aan het inventariseren hoeveel teams er mee kunnen en willen doen.

We horen graag of jullie net zo enthousiast zijn als wij!! Email: toernooien@hctwente.nl


Toernooien C-jeugd

Op 13 april 2020 organiseert  MHC MEP in Boxtel NB wederom het jaarlijkse C-toernooi. Het C-toernooi staat dit jaar in het teken van Happy Easter Worldwide. Naast hockeywedstrijden zijn er fun-games, een uitgebreide zomerse lunch, een prijsuitreiking en sluiten we af met snack en friet van de frietkar.

We kunnen maximaal 20 C-teams van verschillende niveaus ontvangen, van topklasse tot 5e klasse.
Dus als je zin hebt in een sportieve en gezellige invulling van Pasen, meld je team dan snel aan en mail naar ctoernooi@mhcmep.nl, uiteraard kun je daar ook terecht voor eventuele vragen.

*

Zaterdag 4 juli CD-toernooi HOCO Oisterwijk. Meer informatie staat bij Toernooien D-jeugd.


Toernooien D-jeugd

In 2020 zal het leukste ALL-INCLUSIVE van Nederland weer worden georganiseerd voor de D-jeugd van de 1e t/m 5e klasse.

Het Jan Van Scharreleitoernooi is op zaterdag 27 (3e/4e/5e klasse) en zondag 28 (1e/2e klasse) juni. Voor maar €195,- per team wordt het team goed verzorgd d.m.v. eten en drinken en dat zonder gesleep van geld of lunchzakjes e.d.!

Ga voor meer informatie naar onze website: https://www.jvstoernooi.nl/
*

Op zaterdag 4 juli organiseren HOCO weer het CD-toernooi en dit jaar met het thema: VLOGGER. Het niveau is alles tussen de 2e – 6e klasse, dus echt breedte hockey voor recreatieve teams voor jongens en meisjes.

De wedstrijden beginnen rond 9.30 en tussen de wedstrijden door is er tijd voor spelletjes en spectaculaire attracties zoals Rodelen, Roller-tubes en een Mega-run. Speciaal voor onze VLOGGERS komt er ook een “Globe” om een leuk filmpje mee te maken. Rond de middag zal er door ons voor een lekkere lunch gezorgd worden, dat zit bij het inschrijfgeld in. Omstreeks 17.00 zal het toernooi worden afgesloten met het uitreiken van bekers aan de winnaars.

Aanmelden met je team kan tot 4 juni, we hebben plaats voor maximaal 30 teams en vol is vol. De deelname kosten bedragen 150 euro per team. Aanmelden of vragen, mail maar even aan: cdtoernooi@mhchoco.nl. Let op: de aanmelding is pas definitief als het geld is overgemaakt op ons bankrekeningnummer!


Toernooien E-jeugd / Mini’s

Er staan geen toernooien op de agenda.


Toernooien Dames, Heren, Recreanten

Er staan geen toernooien op de agenda.


Toernooien veteranen

Graag nodigen wij jullie veteranenteams uit voor ons Stick en Stok Veteranentoernooi dat plaatsvindt op 11 april 2020.

Na een sehr tolle tweede editie, zijn wij weer vol aan de slag om voor de derde keer het Stick en Stok Veteranentoernooi bij BH&BC Breda te
organiseren. Wil jij er in 2020 auch wieder bei sein met jouw team, schrijf je dan nu in. We hebben nur 4 pistes, dus er geldt: VOL=VOL

Editie 2020 staat wieder in het teken van hockey, lekker eten en drinken, topmuziek en Brabantse gezelligheid. Een beter begin van je paasweekend is er niet.

De kosten zijn ook dit jaar € 480,- per team van 12 personen, iedere extra persoon kost € 40,-. Voor dit geld krijg je een sportieve en gezellige dag met een uitgebreide lunch, heerlijke borrelhappen, een stevig diner en natuurlijk top entertainment.

Geef je team nu op via stickenstok@hcbreda.nl en vermeld daarbij het aantal personen. Je ontvangt dan van ons via de mail informatie over de
betaling en het dagprogramma. Gezellig als jullie er (wieder) bij zijn.

Tjuss,

De Stick en Stokcommissie

Belangrijk nieuws van Flore van Dessel van Were Di Dames 1 voor alle weredianen en alle andere Tilburgse sporters ... meerminder

1 week geleden  ·  

Bekijk op facebook

Voorlopig geen hockey meer? Willen de kids toch in beweging blijven? Miel van Berkel, onze looptrainer van Were Di Dames 1 laat zien hoe het makkelijk thuis kan!

www.magisto.com/video/K0QDYAdaAiJpUEZhCzE?fb_ref=l0vsm1o0a1c0f&fbclid=IwAR348wx4GqKVIV5tA05E62Fjx...

Naamloos
Created using Magisto video editor. Share your story with Magisto smart video maker.
... meerminder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Het had zo’n heerlijk hockeyweekend kunnen zijn. Maar helaas... tot 1 april is ons complex op slot. Het is ook niet de bedoeling dat de velden gebruikt worden. Zelfs de hekken zijn op slot. Geen wedstrijden, geen trainingen en geen bijeenkomsten. Wij missen het nu al 😢. Flink balen dus, hopelijk kunnen we binnenkort weer het veld op. 🟠🟢 ... meerminder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Helaas weer een update... tot 1 april geen wedstrijden, geen trainingen en geen andere activiteiten 😢 meer weten: kijk dan op de site van KNHB: bit.ly/38JLvYs ... meerminder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Onze sponsor SportMedisch Centrum(SMC) Tilburg heeft tweemaal per week een inloopspreekuur voor Weredianen die rondlopen met klachten en blessures. Blijf dus niet tobben en loop gerust eens binnen.
Locatie SMC: maandag van 19:00-20:00 door Patrick van Loon.
Locatie Were Di: woensdag van 17:00-18:00 door Benjamin Langman
... meerminder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Bestuur van Were Di heeft besloten om naast de wedstrijden ook de trainingen stil te leggen. Het paviljoen gaat tot en met volgende week dinsdag op slot. Ook het Meezing feest van aanstaande zondag wordt uiteraard geannuleerd. Hou onze kanalen op de hoogte voor meer info. ... meerminder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Were Di houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de lijn van de KNHB. Uiterlijk morgenochtend volgt een nieuwe update. Zelf in de gaten houden kan ook via
www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie
... meerminder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

En we zijn weer begonnen! ... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vakantie voorbij! Het nieuwe veldseizoen gaat weer beginnen... en toen was er het Corona-virus. En daar moeten we wel wat over kwijt.
Were Di volgt de aanbevelingen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD.
Leden of familie van leden die in een van de gebieden zijn geweest waar het coronavirus heerst en klachten hebben wordt geadviseerd om thuis te blijven en niet naar de club te komen. Worden de klachten erger, neem dan telefonisch contact op met de huisarts. Het gaat om mensen die in China, Zuid-Korea, Iran, Singapore en Noord-Italië zijn geweest. In Noord-Italië gaat het om de volgende provincies: de Aosta-vallei, Piëmont, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië, Veneto, Emilia-Romagna en Ligurië.
... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zo de carnaval is weer voorbij maar het groen oranje leven gaat gewoon door. Vandaar dat we nu al een oproepje plaatsen namens de jeugdcommissie. Ook voor volgend seizoen zoekt Were Di enthousiaste hockeytrainers, conditietrainers, coaches, managers, die de jeugdteams willen begeleiden.

Heb jij interesse om volgend seizoen een team te begeleiden? ga dan naar docs.google.com/forms/d/1dgixixJ6Q1P8zDWlcmkwk4Vtpc51VcHbx8WPcAkSRJc/viewform?edit_requested=true
De Jeugdcommissie neemt spoedig contact met jou op, om de mogelijkheden door te nemen. Alle aangeboden interesses zijn welkom!
... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

wie is er morgen ook bij het Were Di fist bij Polly Maggoo? ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

We waren blijkbaar nog niet klaar met inze kampioenen want de dames van MC5 gingen er ook met de hoofdprijs vandoor! ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

En nog meer kampioenen. MD4 heeft net ook de volle buit binnen na twee overwinningen en maar liefst 15 goals! Goed gedaan meiden. 🟠🟢 ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

En nog meer kampioenen: Md2 heeft de buit ook binnen. 🟠🟢 ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

En we hebben weer wat kampioenen! Jongens A1 zijn vanavond kampioen Zaalhockey 1ᵉ Klasse geworden🏆. ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vanaf nu ook te koop in het clubhuis: onze emblemen. Nog net op tijd voor carnaval. Kom maar op! 🟠🟢🟠🟢 ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Helaas loopt het nog niet storm met de inschrijvingen voor de bardienst. Wacht er niet langer mee en plan alsnog je drie bardiensten van het seizoen in. Kleine moeite maar een héééééééél groot plezier. De komende weken hebben we sowieso een probleem op de donderdagen en vrijdagen dus bij voorkeur daar beginnen met plannen.Heb je je bardienst al ingeroosterd? Dan hulde en hieperdepiep! Heb je dat nog niet gedaan, ga dan nu naar de Were Di app en doe het dan meteen. Meer weten over de app: www.wereditilburg.nl/hockey/were-di-app/ ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

En we hebben er weer een kampioenenteam bij. Goed gedaan meiden van MC1! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Alle zaalwedstijden vandaag zijn afgelast door het slechte weer
en daarmee de reisomstandigheden. Meer weten: hockey.nl/nieuws/zaalhockey/knhb-zet-streep-door-zaalhockeyprogramma-van-zondag/
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Heb je je bardienst al ingeroosterd? Dan hulde en hieperdepiep! Heb je dat nog niet gedaan, ga dan nu naar de Were Di app en doe het dan meteen. Meer weten over de app: www.wereditilburg.nl/hockey/were-di-app/ ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Onze club kan blijven bestaan door vrijwilligers. Heb je je nergens voor opgegeven, dan verwachten we dat je drie bardiensten draait per seizoen (leden of verzorgers). Zeker nu de trainingen weer gaan beginnen, hebben we jullie inschrijvingen hard nodig. Je inschrijven gaat supersimpel via de app. Hoe dat werkt, vind je hier: www.wereditilburg.nl/hockey/were-di-app/ ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Bij zijn is meemaken ;-) ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook
Gérard Opstelten
Gérard Opstelten

Zondag speelt Dames 1 op het ZNK om 14.00 uur en 16.00 uur.
Theo Koomenlaan 1 in Eindhoven.
Kom ze aanmoedigen!!
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Gezelligste club van Nederland! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook
Were Di Tilburg voelt zich feestelijk bij Were Di Tilburg.
Were Di Tilburg

Nu nog leeg, straks een volle bak! Kom jij ook naar de bubbels party! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Proficiat MB5, ze zijn de eerste zaalkampioenen van het seizoen. Natuurlijk worden deze dames aanstaande zondag gehuldigd tijdens de Bubbels Party! Welk team is er nog meer? ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vergeet zondag onze Bubbels Party niet. We hebben een volle agenda dus zorg dat je erbij bent!
-Vanaf 17.00 uur toosten we tijdens deze nieuwjaarsborrel op het nieuwe jaar.
-Alle winterkampioenen worden gehuldigd!
-De carnavalsemblemen gaan in de verkoop (nu alvast kopen kan hier www.wereditilburg.nl/hockey/news/alaaf-we-hebben-were-di-emblemen/
-We hebben nog pakketten van de Jumbo spaarpakketten die nog niet opgehaald zijn. Ook deze zijn nog te verkrijgen tijdens de Bubbels Party
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Whoop, whoop... al meer dan 100 emblemen zijn er verkocht. Heb jij al besteld? Je koopt ze via www.wereditilburg.nl/hockey/news/alaaf-we-hebben-were-di-emblemen/ ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics