Word sponsor van Were Di hockey

Wilt u het Tilburgse verenigingsleven ondersteunen? En wilt u bijdragen aan de groei, sportieve ontwikkeling en sociale contacten van jongeren en ouderen? Wilt u bovendien uw zakelijke netwerk op een sportieve manier uitbreiden en aan uw zichtbaarheid in de stad werken? Maak dan kennis met de sponsormogelijkheden van Were Di hockey.

Sponsormogelijkheden

Er zijn verschillende manieren waarop u Were Di kunt ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan borden langs het veld, shirtsponsoring en narrowcasting. Ook is het mogelijk om uw naam aan een evenement te verbinden. Als sponsor van Were Di wordt uw bedrijfsnaam bovendien meegenomen in uiteenlopende uitingen, zowel online als offline. Wilt u meer weten over de manieren waarop Were Di bij kan dragen aan het succes van uw organisatie? Of bent u benieuwd naar de manier waarop ú een bijdrage kunt leveren aan Were Di? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie. Voor afspraken over sponsoring binnen Were Di https://www.wereditilburg.nl/sponsor-worden/.

Deze bedrijven dragen Were Di een warm hart toe. Maak kennis met onze sponsoren.

Business Club Were Di Tilburg

Wilt u een meer actieve bijdrage leveren aan Were Di en op een informele manier uw zakelijke netwerk uitbreiden? Maak dan kennis met de Business Club van Were Di. De Business Club organiseert enkele malen per jaar ongedwongen bijeenkomsten zoals excursies en diners. Leden van de Business Club betalen een jaarlijks bedrag waarvan een deel ten behoeve komt van Were Di.

Wilt u meer weten over de Business Club? Of wilt u een bijeenkomst van de Business Club bijwonen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Sponsorcommissie

  • Joris van Riel, voorzitter   
  • Paul Zebregs, penningmeester
  • Fons Denissen, sponsoring businessclub
  • Carlo Korssen, sponsoring jeugd en jeugd business club
  • Pim de Laat, sponsoring Omni en evenementen
  • Willem Woudenberg, sponsoring hockey en businessclub
  • Toon de Wit, sponsoring tennis

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics