Privacyverklaring

Mei 2018
Privacyverklaring
Were Di Tilburg
Hockey

Conform de Statuten van de vereniging dient ieder ander reglement als aanvulling op de Statuten en mag het dus nooit in strijd zijn met deze Statuten. In een reglement van de vereniging worden die onderwerpen geregeld die in deze statuten niet of niet volledig zijn geregeld. Verder geldt dat ieder reglement van de vereniging niet in strijd mag zijn met de wet, ook waar deze geen dwingend recht bevat, en deze statuten.

Deze Privacyverklaring is door het hockeybestuur vastgesteld.

1. Begripsbepaling
In dit document wordt verstaan onder:
1.1 (De hockeyunit van) Were Di Tilburg, onderdeel van de vereniging Were Di Tilburg
gevestigd te Tilburg aan de IJsclubweg 2, 5018 AC, en geregistreerd bij de Kamer
van Koophandel onder nummer 40258219;
1.2 App, de verzameling van officieel door het hockeybestuur aangewezen applicaties die worden
ingezet om de ledenadministratie en hockey gerelateerde activiteiten te verzorgen. Naast het
gebruik van LISA Totaal, betreft dit koppelingen met Twinfield, Mailchimp en de KNHB.
1.3 Website, de verzameling van officieel door het Were Di Tilburg bestuur ingezette
communicatiemiddelen zoals de website van Were Di Tilburg, www.wereditilburg.nl, en overige
sociale netwerken waarop Were Di Tilburg een profiel heeft (Facebook);
1.4 Persoonsgegevens, betreft ieder gegeven dat direct of indirect herleidbaar is tot een individu
ongeacht het type gegeven. Voor- of achternaam, (e-mail)adres, lidnummer, teamfoto, gedrag,
en hockeyvaardigheden zijn allemaal voorbeelden van Persoonsgegevens;
1.5 Verwerken, betreft iedere handeling die betrekking heeft op een Persoonsgegeven. Hierbij kan
gedacht worden aan het verzamelen, bewaren, verplaatsen, wissen, doorsturen, aanpassen,
maar ook aan het kwijtraken of vernietigen van Persoonsgegevens.
1.6 Lid, zoals omschreven in de Statuten Were Di TIlburg en nader gespecificeerd in het
Huishoudelijk Reglement Were Di Tilburg. Het betreft degene die zich via de Website en/of
App inschrijft als Lid. Een Lid beschikt over geautoriseerde toegang (persoonlijk account,
bestaande uit een unieke combinatie van lidnummer en wachtwoord);
1.7 Vrijwilliger, is degene die via de Website en/of App als zodanig bekend is gesteld en beschikt
over geautoriseerde toegang. Tot deze groep kunnen ook eventueel inhuurkrachten behoren;
1.8 Bezoeker, is degene die van de Website en/of App gebruik maakt, en zeer beperkte
mogelijkheden heeft om Content te Verwerken. Een Bezoeker beschikt niet over geautoriseerde
toegang;
1.9 Beheerder, is de persoon die door het Were Di Tilburg bestuur is geautoriseerd om
Persoonsgegevens te verwerken en/of IT-onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan
Website en/of App. Het wijzigen van persoonsgegevens is voorbehouden aan degene die over
de autorisatie ‘Secretariaat’ (ledenadministratie) of ‘Penningmeester’ (bankgegevens) binnen
LISA2 beschikt;
1.10 Gebruiker, iedere willekeurige gebruiker van de Website en/of de App. Een Gebruiker kan zijn:
Lid, Vrijwilliger of Bezoeker;
1.11 Privacyverklaring, is dit door de Algemene Leden Vergadering bekrachtigd document.
1.12 Datalek, betreft de situatie er een inbreuk plaatsvindt op de beveiliging van persoonsgegevens.

2. Algemeen
2.1 De vereniging Were Di Tilburg is verantwoordelijk voor het verwerken van
Persoonsgegevens van haar Gebruikers. In deze Privacyverklaring wordt beschreven hoe
deze gegevensverwerking geschiedt en voor welke doeleinden deze gegevens worden
verwerkt.
2.2 Door de Website en/of App van Were Di Tilburg te gebruiken, al dan niet door het inschrijven
als Lid gaat een Gebruiker en/of Lid akkoord met de volgende voorwaarden die daarop van
toepassing zijn.
2.3 Indien een Gebruiker niet met deze Privacyverklaring akkoord gaat, wordt men verzocht de
Website en/of App niet te gebruiken dan wel zich niet te laten inschrijven als Lid en dit te
melden aan Were Di Tilburg.

3. Verwerking van Persoonsgegevens
3.1 Volgens de wet mogen Persoonsgegevens alleen verwerkt worden voor duidelijk omschreven
en rechtmatig doel. Die rechtvaardiging bestaat in het geval van Were Di Tilburg uit:
a) een noodzakelijke verwerking om een gerechtvaardigd belang te dienen;
b) de uitdrukkelijke toestemming van een betrokkene;
c) het uitvoeren van een contract met een betrokkene; of
d) het voldoen aan een wettelijke plicht.
3.2 Alleen Beheerders kunnen Persoonsgegevens binnen Website en/of App Verwerken.
3.3 Iedere Beheerder dient een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze verklaring regelt
de wijze waarop met vertrouwelijke informatie (als Persoonsgegevens) dient te worden
omgegaan.
3.4 Gebruikers kunnen Persoonsgegevens alleen inzien en/of gebruiken. Welke Persoonsgegevens
een specifieke Gebruiker kan inzien hangt af van zijn/haar functie binnen de vereniging Were Di
Tilburg
3.5 Een Lid kan de eigen Persoonsgegevens in beperkte zin verwerken. Dit betreft het invullen van
gegevens tijdens de inschrijving bij Were Di Tilburg en het eventueel wijzigen van eigen
Persoonsgegevens (b.v. adres, telefoonnummer, e-mail).
3.6 Were Di Tilburg verzamelt Persoonsgegevens van haar Gebruikers die via de Website en/of
App Persoonsgegevens verstrekken aan Were Di Tilburg in het kader van een verzoek om
(nadere) informatie, het plaatsen van een reactie en/of de inschrijving als Lid. Deze
verzameling vindt bijvoorbeeld plaats in de volgende gevallen:
a) Bij een bezoek aan de Website of bij gebruik van de App slaan de servers automatisch
informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, datum en tijd van het bezoek
(‘Bezoekgegevens’);
b) Voor een verzoek om (nadere) informatie, het plaatsen van een reactie en/of het
aanmelden voor de digitale nieuwsbrief verwerkt Were Di Tilburg de daarvoor door de
Gebruiker verstrekte contactgegevens (zoals naam, geslacht, adres, telefoonnummer
en e- mailadres);
c) Om zich in te schrijven als Lid via de Website en/of App en hierbij door Were
Di Tilburg ondersteund te worden, dient een Lid:
1) verplicht diens volledige naam, geslacht, geboortedatum, adres, (geheime)
telefoonnummer, e-mailadres en wachtwoord te verstrekken;
2) verplicht diens financiële gegevens, waaronder rekeningnummer, te verstrekken.
3.7 De verstrekte Persoonsgegevens worden door Were Di Tilburg uitsluitend verwerkt ten
behoeve van de uitvoering van haar doelstellingen, zoals genoemd in de statuten, en in het
bijzonder voor het expliciete doel waarvoor deze Persoonsgegevens zijn verzameld.
3.8 Were Di Tilburg kan de Persoonsgegevens tevens gebruiken om haar Gebruikers op de hoogte
te stellen van producten, diensten en/of activiteiten van Were Di Tilburg die voor de
desbetreffende Gebruiker interessant zouden kunnen zijn. Indien de Gebruiker hiertegen
bezwaar heeft, kan hij of zij contact opnemen via ledenadministratiehockey@wereditilburg.nl.

4. Beeldrecht
4.1 Tijdens de trainingen, wedstrijden en hockey gerelateerde activiteiten bij Were Di Tilburg
worden regelmatig foto’s genomen van acties en sfeerbeelden waarop leden van Were Di
Tilburg, leden van andere verenigingen of bezoekers staan afgebeeld. Deze beelden kunnen
op de Website en/of App van Were Di Tilburg verschijnen. Indien hiertegen bezwaren bestaan
dient dit via ledenadministratiehockey@wereditilburg.nl kenbaar te worden gemaakt. Betreffende
beeldmateriaal zal dan worden verwijderd.
Deze opt-out mogelijkheid is niet van toepassing op algemene actiebeelden of sfeerbeelden
waarop Gebruiker niet centraal en duidelijk herkenbaar is afgebeeld of indien duidelijk voor de
foto is geposeerd. Portretten van Leden kunnen worden opgenomen op Website en/of App ten
behoeve van teamidentificatie.

5. Melding
5.1 Voor het verwerken van Persoonsgegevens is Were Di Tilburg vrijgesteld van de wettelijke
meldingsplicht bij het College bescherming Persoonsgegevens conform het Vrijstellingsbesluit
Wet Bescherming Persoonsgegevens.
5.2 Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing.
Hiermee vervalt de onder 5.1 bedoelde meldplicht.
5.3 Zodra er bekendheid is met een Datalek zal het Were Di Tilburg Were Di Tilburg bestuur
conform wettelijke bepalingen (AVG) binnen 72 uur melding doen bij de Autoriteit
Persoonsgegevens. Hierbij zullen betrokkenen tevens worden geïnformeerd.

6. Doorgifte aan derden
6.1 Were Di Tilburg heeft voor de in deze Privacyverklaring opgesomde verwerkingsdoeleinden
een bewerker ingeschakeld, met wie Were Di Tilburg een overeenkomst heeft gesloten die
erop ziet dat de bewerker voldoende waarborgen biedt ten aanzien van technische en
organisatorische beveiligingsmaatregelen met betrekking tot de te verrichten verwerkingen.
6.2 Voor het overige zal Were Di Tilburg de Persoonsgegevens van haar Gebruikers niet met
derden (bv. sponsoren) delen, tenzij:
a) Door het Lid uitdrukkelijk toestemming is gegeven;
b) Dit noodzakelijk is op grond van een wettelijke voorschrift of in een noodgeval, voor zover
dat naar het redelijke oordeel van Were Di Tilburg in het belang van haar Gebruikers is.

7. Cookies
7.1 Were Di Tilburg maakt gebruik van zogenaamde ‘cookies’. Cookies zijn kleine tekstbestanden
die een computer opslaat als de Website wordt bezocht c.q. de App wordt gebruikt. De cookie
onthoudt wat de Gebruiker invult op de Website en/of App voor een volgend bezoek, zodat de
inhoud van de Website en/of App op de desbetreffende Gebruiker kan worden afgestemd en
het niet nodig is dat Persoonsgegevens opnieuw worden ingevuld.
7.2 Meer informatie over het in- en uitschakelen van cookies vindt u in de instructies/met behulp
van de Help-functie van uw browser. Sommige functies op de Website c.q. van de App werken
mogelijk niet meer indien een computer geen cookies kan ontvangen.

8. Google Analytics
8.1 Were Di Tilburg maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt
aangeboden door Google, Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om
te analyseren hoe Gebruikers de Website en/of de App gebruiken.
8.2 Google gebruikt voornoemde informatie om bij te houden hoe Gebruikers de Website en/of de
App gebruiken, om rapporten over de Website- en App-activiteit op te stellen voor Were Di
Tilburg en andere diensten aan te bieden met betrekking tot Website- en App-activiteit en
internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe
wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde
Staten. Google stelt zich te houden aan de aldaar geldende privacyregelgeving. Dit houdt in
dat sprake zou zijn van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van
(persoons)gegevens. Were Di Tilburg is hiervoor niet verantwoordelijk en sluit alle
aansprakelijkheid hieromtrent uit.

9. Sociale netwerken
9.1 Op de Website zijn buttons opgenomen om websites en/of webpagina’s te kunnen promoten of
delen op sociale netwerken zoals Facebook van Facebook. Deze buttons werken door middel
van stukjes code die van de sociale netwerken zelf afkomstig zijn. Door middel van deze codes
worden cookies geplaatst. Were Di Tilburg heeft daarop geen invloed. Gebruikers wordt
aangeraden de privacyverklaringen van de sociale netwerken (die regelmatig kunnen wijzigen)
te lezen, om te zien wat zij met de Persoonsgegevens doen die zij via deze cookies verwerken.
9.2 De informatie die de sociale netwerken verzamelen wordt overgebracht naar en door de sociale
netwerken opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. De sociale netwerken stellen zich te
houden aan de aldaar geldende privacy- en cookieregelgeving. Dit houdt in dat sprake zou zijn
van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele Persoonsgegevens.
Were Di Tilburg is hiervoor niet verantwoordelijk en sluit alle aansprakelijkheid hieromtrent uit.

10. Links naar en cookies op websites van derden
10.1 Op de Website zijn links naar websites van derden opgenomen. Wanneer Gebruikers deze
websites bezoeken, zijn de privacyverklaringen van deze derde partijen van toepassing.
Were Di Tilburg is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop door derden mogelijk met
Persoonsgegevens van Gebruikers wordt omgegaan dan wel voor de cookies die worden
gebruikt op deze websites van derden.

11. Inzage en correctie
11.1 De Gebruiker heeft het recht om zijn of haar verzamelde Persoonsgegevens in te zien en zo
nodig aan te (laten) passen, aan te vullen en/of te (doen) verwijderen. De Gebruiker kan de
eigen Persoonsgegevens zelf inzien en verwerken via zijn/haar persoonlijk account op ‘Mijn
Were Di Tilburg’, bereikbaar via de Website. Daarnaast kan de Gebruiker een verzoek tot
inzage doen via ledenadministratiehockey@wereditilburg.nl.

12. Bewaartermijn
12.1 Were Di Tilburg bewaart bezoekgegevens en Persoonsgegevens van haar Gebruikers niet
langer dan noodzakelijk is voor de uitvoering van haar dienstverlening, tenzij Were Di Tilburg
op grond van wettelijke bepalingen verplicht is Persoonsgegevens langer te bewaren. Dit
houdt het volgende in:
a) De bewaartermijn van Persoonsgegevens bedraagt twee jaar geteld gerekend vanaf
einde lidmaatschap;
b) De bewaartermijn van gegevens waarvoor een fiscale bewaarplicht bestaat bedraagt
zeven jaar;
c) Indien gegevens t.b.v. statistische, wetenschappelijke of historische doeleinden langere
tijd noodzakelijk zijn, kan de bewaartermijn worden opgeschort. Hierbij dienen gegevens
eventueel geanonimiseerd te worden.
12.2 Ten behoeve van lustra en andere activiteiten waarbij er een intentie bestaat om oud-leden te
benaderen, heeft Were Di Tilburg graag de mogelijkheid om geldende bewaartermijnen op te
schorten. Bij beëindiging van het lidmaatschap zal dan ook worden gevraagd om akkoord te
geven op het aanhouden van door Gebruiker aangeleverde Persoonsgegevens.

13. Beveiliging
13.1 Were Di Tilburg heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om
de Persoonsgegevens van Gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige
verwerking, waaronder:
a) opslag van die gegevens in een beveiligde database met versleutelde wachtwoorden en
beveiligde back-ups, en
b) toegang tot de eigen gegevens via een persoonlijk door wachtwoord beveiligd account.
Ondanks dat Were Di Tilburg alle mogelijke beveiligingsmaatregelen heeft genomen en zal
nemen, zijn aan de verwerking van Persoonsgegevens via het internet risico’s verbonden, die
inherent zijn aan het internetgebruik in het maatschappelijk verkeer.

14. Wijzigingen
14.1 Conform Statuten dienen wijzigingen op deze Privacyverklaring door de Algemene Leden
Vergadering te worden bekrachtigd.
14.2 Were Di Tilburg behoudt zich het recht voor deze Privacyverklaring te wijzigen. Daarom
worden Gebruikers aangeraden deze Privacyverklaring regelmatig te controleren.
Gebruik van de Website en/of de App houdt in dat Gebruikers akkoord gaan met de
gewijzigde Privacyverklaring van Were Di Tilburg.

15. Contact
15.1 Ingeval van vragen of opmerkingen over deze Privacyverklaring, kan contact worden
opgenomen met Were Di Tilburg via ledenadministratiehockey@wereditilburg.nl.

Huldiging kampioenen Senioren en Veteranenteams seizoen 2018-2019

Zondag 16 juni a.s. vindt de huldiging van de Senioren- en Veteranenteams plaats van het seizoen 2018-2019. Deze dag worden de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld, daarna zal de bbq op Were Di aangestoken worden. Spelers van Heren 8 zijn deze middag de grill masters van de club!
Extra activiteit deze middag: om 17.15 uur wordt er een afscheidswedstrijd gespeeld tussen vertrekkende en oud spelers van Heren 1 en huidige spelers van Heren 1. Komt allen kijken!
... meerminder

1 week geleden  ·  

Bekijk op facebook

Ook de MB2 is kampioen geworden. Gefeliciteerd dames! ... meerminder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Op 24 augustus 2019 organiseren wij voor de derde keer het Weredi Limoentjestoernooi!
Een leuk recreantentoernooi in (hopelijk) zomerse sferen, waarbij we ’s middags lekker hockeyen en ’s avonds heerlijk BBQ-en en feesten!
Inschrijven kan tot en met 15 juni 2019.
Schrijf je in op www.wereditilburg.nl/hockey/limoentjestoernooi-/
... meerminder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Het regent kampioenen! Ook MC3 is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Gefeliciteerd meiden!
MC3: Janske, Rikke, Lieve, Beike, Julie, Fiene, Lisa, Anne van H, Anne G, Josephine, Ainara, Noortje, Mila, Marieke en Nova (niet op de foto)
Coach: Danielle Struycken
Trainer: Mark Westendorp
Mascotte/hulpcoach: Cato Westendorp
... meerminder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

ABN AMRO CUP!
Daniël, Béla en Mauro (en coach Raaf) hebben op zondag 26 mei meegedaan aan de voorrondes 3-3 van de ABN AMRO cup. En gewonnen! Gefeliciteerd mannen en succes bij de finale!
... meerminder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Wie had dat verwacht?
Heren 1 kampioen!!!!!!!! Op naar de promotieklasse! Proficiat mannen!
... meerminder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Heren 1 is vandaag kampioen geworden. Daardoor rechtstreeks geplaatst voor de promotieklasse! #trots ... meerminder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

De jongens van JD2 zijn vandaag opnieuw kampioen geworden. Gefeliciteerd! ... meerminder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Gisteren speelde Mathilde Hotting haar laatste wedstrijd voor Dames 1. De fenomenale snoeiharde slag van deze spits gaan we missen!
Were Di wenst Mathilde veel succes met haar officiersopleiding bij de landmacht.
... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vandaag werd de jeugd die thuis speelde na de wedstrijd verwend met een heerlijk pannenkoek van Ketelhuis. Bij de spelers van de JD2 smaakte het extra lekker na de gewonnen wedstrijd! ... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Gezocht: Begeleiders minikamp

Ook dit jaar organiseren we weer voor ruim 175 mini's het Minikamp op Were Om er voor de kinderen een onvergetelijke ervaring van te maken, zijn we op zoek naar begeleiders.
Het minikamp is op zaterdag 28 en zondag 29 juni. Als je je opgeeft als begeleider dan is het de bedoeling dat je beide dagen beschikbaar bent en het liefste ook blijft slapen.
Opgeven kan door een mailtje te sturen naar minikampweredi@gmail.com.
... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zaterdag 15 juni sluiten we het seizoen af en worden alle jeugdkampioenen gehuldigd! ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

www.clubvanhetjaar.nl/#did7615 ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zondag 19 mei speelt zowel Dames 1 als Heren 1 thuis. Voor een aantal speelsters en spelers de laatste thuiswedstrijd voor Were Di. Komen jullie aanmoedigen?
12.45 uur Dames 1 – HGC D1
14.45 uur Heren 1 – USHC H1

Na de wedstrijden barst Fiesta Mexicana los! Nacho’s, guacomole en tequila!
Tot zondag!
... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Donderdag 23 mei 2019 kun je mee doen aan het Oude Garde Mixt Toernooi. Inschrijven en aanmelden: bij aanvoerder/aanvoerster of oudegardemixt@outlook.com

Zorg dat je op tijd bent: ontvangst is vanaf 20:00 uur met taarten! Aanvang wedstrijden: 20:30 uur
Kosten per persoon €15.
... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Veteranen L (de oudste spelers van Were Di) zijn zondag de 1e Kampioenen van het seizoen geworden. Gefeliciteerd mannen! ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

De eerste kampioen bij de senioren is bekend: Veteranen L!! Proficiat mannen! ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

G/ LG hockey bij Were Di
De afdeling G/LG hockey van hockeyclub Were Di is een onderdeel van de vereniging bestaande uit 35 enthousiaste leden. We spelen met een achttal en twee zestallen in de competitie.
Deze tak wordt gedraaid door vrijwilligers. Een vrijwilliger van het eerste uur is duizendpoot Yvonne van de Velden. Yvonne doet veel achter de schermen. Zij is regelmatig op maandag tijdens de training present als gastouder, kent alle spelers en ouders en houdt zorgvuldig de administratie bij.
Yvonne wil daar komend jaar mee stoppen en wij zijn op zoek naar een nieuwe vrijwilliger die samen met de andere vrijwilligers het G/ LG hockey bij Were Di draaiende houdt.

Daarnaast zijn wij op zoek naar nieuwe spelers die ons achttal of een van onze zestallen kunnen aanvullen. Meetrainen kan elke maandag van 19.00 uur tot 20.15 uur!

Belangstelling? Reacties kunnen naar het volgende mailadres: glghockeyweredi@gmail.com
... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vind je hockeyen superleuk, maar is jouw weekend al druk genoeg…..

Kom dat proeftrainen bij een van de Weredi recreantenteams.
Recreant worden bij Weredi betekent:
• Iedere maandagavond hockeyen; of een training of een wedstrijd tegen een ander recreantenteam uit de regio.
• Hockeyen in een gemengd team (heren en dames) waarin plaats is voor alle niveaus (van beginner tot gevorderd)
• Het hele jaar door wekelijks hockeyen met altijd een derde helft, als je dat wilt.
• Lid zijn van een van de gezelligste teams van de gezelligste hockeyclub van Brabant!

Proeftrainen kost niets en kan op:
Maandag 13 mei en/of maandag 20 mei van 20:30 tot 22:00 uur op veld 2 of veld 3.
Aanmelden hoeft niet, wij zijn er gewoon! Wil je vooraf meer informatie, neem dan contact op met Cathelijn Bogaers via cathelijnbogaers@gmail.com of 06-34115301.
... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Het wordt een feestweekend 18 en 19 mei bij Were Di! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Lekker hockeyen? Niet te fanatiek, maar wel op niveau? Maak kennis met Were Di Jong Heren 1 voor hockeyers van 18 t/m 24 jaar. www.wereditilburg.nl/hockey/jong-heren-1/ ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zondag 19 mei: Fiesta Mexicana met lekkere tequila & nachos. Om 17:00 uur gaat het dak eraf met zanger Jordy! De DJ's: DJ Hendrik ,DJ Bart , DJ Guus en DJ Michael. Kortom feest! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vandaag kun je je nog aanmelden voor Sikken & Bikken. Mail horeca@wereditilburg.nl ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vind je het leuk om meer draai-uren te maken? Were Di zoekt een DJ (C-jeugd of ouder) die af en toe op zondag wil komen draaien. Staat toch mooi op jouw dj-cv! Aanmelden: evenementencommissie@wereditilburg.nl ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

HOCKEY CLINIC
Wil jij je techniek verbeteren? Tips van Heren 1 en vooral veel plezier maken?
Schrijf je dan in voor de clinic van Were Di Heren 1 op zaterdag 4 mei.

8:30-10:30 Clinic voor de mini's
11:00-13:00 Clinic voor D t/m A jeugd

Kosten: € 10 per inschrijving (incl. wat lekkers!)
Inschrijven kan tot 29 april 2019 via: werediheren1clinic@gmail.com

Wij hopen je dan te zien!
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Heb jij je al ingeschreven? Vrijdag 12 april vanaf 17:00 Kraft-bierproeverij, vanaf 19:00 uur aanschuiftafel met o.a. spareribs van Niek. Inschrijven: horeca@wereditilburg.nl ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vrijdag 12 april mogen we vanaf 17.00 uur genieten van de bijzondere bieren van Kraft brouwerij. Vijf uiteenlopende bieren kunnen geproefd worden voor een deelname prijs van €5,-. Na de proeverij kun je plaatsnemen aan de Were Di-aanschuiftafel.
We serveren in bier gemarineerde ribbetjes met roundcut frieten, koolsalade en knoflooksaus. Het nagerecht is een mousse van Schrobbelèr. Meedoen aan de aanschuiftafel kost €7,50 voor volwassen, kinderen €5,-. Liever vegetarisch? Dat kan ook!
Inschrijven via:horeca@wereditilburg.nl
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics