Privacyverklaring

Mei 2018
Privacyverklaring
Were Di Tilburg
Hockey

Conform de Statuten van de vereniging dient ieder ander reglement als aanvulling op de Statuten en mag het dus nooit in strijd zijn met deze Statuten. In een reglement van de vereniging worden die onderwerpen geregeld die in deze statuten niet of niet volledig zijn geregeld. Verder geldt dat ieder reglement van de vereniging niet in strijd mag zijn met de wet, ook waar deze geen dwingend recht bevat, en deze statuten.

Deze Privacyverklaring is door het hockeybestuur vastgesteld.

1. Begripsbepaling
In dit document wordt verstaan onder:
1.1 (De hockeyunit van) Were Di Tilburg, onderdeel van de vereniging Were Di Tilburg
gevestigd te Tilburg aan de IJsclubweg 2, 5018 AC, en geregistreerd bij de Kamer
van Koophandel onder nummer 40258219;
1.2 App, de verzameling van officieel door het hockeybestuur aangewezen applicaties die worden
ingezet om de ledenadministratie en hockey gerelateerde activiteiten te verzorgen. Naast het
gebruik van LISA Totaal, betreft dit koppelingen met Twinfield, Mailchimp en de KNHB.
1.3 Website, de verzameling van officieel door het Were Di Tilburg bestuur ingezette
communicatiemiddelen zoals de website van Were Di Tilburg, www.wereditilburg.nl, en overige
sociale netwerken waarop Were Di Tilburg een profiel heeft (Facebook);
1.4 Persoonsgegevens, betreft ieder gegeven dat direct of indirect herleidbaar is tot een individu
ongeacht het type gegeven. Voor- of achternaam, (e-mail)adres, lidnummer, teamfoto, gedrag,
en hockeyvaardigheden zijn allemaal voorbeelden van Persoonsgegevens;
1.5 Verwerken, betreft iedere handeling die betrekking heeft op een Persoonsgegeven. Hierbij kan
gedacht worden aan het verzamelen, bewaren, verplaatsen, wissen, doorsturen, aanpassen,
maar ook aan het kwijtraken of vernietigen van Persoonsgegevens.
1.6 Lid, zoals omschreven in de Statuten Were Di TIlburg en nader gespecificeerd in het
Huishoudelijk Reglement Were Di Tilburg. Het betreft degene die zich via de Website en/of
App inschrijft als Lid. Een Lid beschikt over geautoriseerde toegang (persoonlijk account,
bestaande uit een unieke combinatie van lidnummer en wachtwoord);
1.7 Vrijwilliger, is degene die via de Website en/of App als zodanig bekend is gesteld en beschikt
over geautoriseerde toegang. Tot deze groep kunnen ook eventueel inhuurkrachten behoren;
1.8 Bezoeker, is degene die van de Website en/of App gebruik maakt, en zeer beperkte
mogelijkheden heeft om Content te Verwerken. Een Bezoeker beschikt niet over geautoriseerde
toegang;
1.9 Beheerder, is de persoon die door het Were Di Tilburg bestuur is geautoriseerd om
Persoonsgegevens te verwerken en/of IT-onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan
Website en/of App. Het wijzigen van persoonsgegevens is voorbehouden aan degene die over
de autorisatie ‘Secretariaat’ (ledenadministratie) of ‘Penningmeester’ (bankgegevens) binnen
LISA2 beschikt;
1.10 Gebruiker, iedere willekeurige gebruiker van de Website en/of de App. Een Gebruiker kan zijn:
Lid, Vrijwilliger of Bezoeker;
1.11 Privacyverklaring, is dit door de Algemene Leden Vergadering bekrachtigd document.
1.12 Datalek, betreft de situatie er een inbreuk plaatsvindt op de beveiliging van persoonsgegevens.

2. Algemeen
2.1 De vereniging Were Di Tilburg is verantwoordelijk voor het verwerken van
Persoonsgegevens van haar Gebruikers. In deze Privacyverklaring wordt beschreven hoe
deze gegevensverwerking geschiedt en voor welke doeleinden deze gegevens worden
verwerkt.
2.2 Door de Website en/of App van Were Di Tilburg te gebruiken, al dan niet door het inschrijven
als Lid gaat een Gebruiker en/of Lid akkoord met de volgende voorwaarden die daarop van
toepassing zijn.
2.3 Indien een Gebruiker niet met deze Privacyverklaring akkoord gaat, wordt men verzocht de
Website en/of App niet te gebruiken dan wel zich niet te laten inschrijven als Lid en dit te
melden aan Were Di Tilburg.

3. Verwerking van Persoonsgegevens
3.1 Volgens de wet mogen Persoonsgegevens alleen verwerkt worden voor duidelijk omschreven
en rechtmatig doel. Die rechtvaardiging bestaat in het geval van Were Di Tilburg uit:
a) een noodzakelijke verwerking om een gerechtvaardigd belang te dienen;
b) de uitdrukkelijke toestemming van een betrokkene;
c) het uitvoeren van een contract met een betrokkene; of
d) het voldoen aan een wettelijke plicht.
3.2 Alleen Beheerders kunnen Persoonsgegevens binnen Website en/of App Verwerken.
3.3 Iedere Beheerder dient een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze verklaring regelt
de wijze waarop met vertrouwelijke informatie (als Persoonsgegevens) dient te worden
omgegaan.
3.4 Gebruikers kunnen Persoonsgegevens alleen inzien en/of gebruiken. Welke Persoonsgegevens
een specifieke Gebruiker kan inzien hangt af van zijn/haar functie binnen de vereniging Were Di
Tilburg
3.5 Een Lid kan de eigen Persoonsgegevens in beperkte zin verwerken. Dit betreft het invullen van
gegevens tijdens de inschrijving bij Were Di Tilburg en het eventueel wijzigen van eigen
Persoonsgegevens (b.v. adres, telefoonnummer, e-mail).
3.6 Were Di Tilburg verzamelt Persoonsgegevens van haar Gebruikers die via de Website en/of
App Persoonsgegevens verstrekken aan Were Di Tilburg in het kader van een verzoek om
(nadere) informatie, het plaatsen van een reactie en/of de inschrijving als Lid. Deze
verzameling vindt bijvoorbeeld plaats in de volgende gevallen:
a) Bij een bezoek aan de Website of bij gebruik van de App slaan de servers automatisch
informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, datum en tijd van het bezoek
(‘Bezoekgegevens’);
b) Voor een verzoek om (nadere) informatie, het plaatsen van een reactie en/of het
aanmelden voor de digitale nieuwsbrief verwerkt Were Di Tilburg de daarvoor door de
Gebruiker verstrekte contactgegevens (zoals naam, geslacht, adres, telefoonnummer
en e- mailadres);
c) Om zich in te schrijven als Lid via de Website en/of App en hierbij door Were
Di Tilburg ondersteund te worden, dient een Lid:
1) verplicht diens volledige naam, geslacht, geboortedatum, adres, (geheime)
telefoonnummer, e-mailadres en wachtwoord te verstrekken;
2) verplicht diens financiële gegevens, waaronder rekeningnummer, te verstrekken.
3.7 De verstrekte Persoonsgegevens worden door Were Di Tilburg uitsluitend verwerkt ten
behoeve van de uitvoering van haar doelstellingen, zoals genoemd in de statuten, en in het
bijzonder voor het expliciete doel waarvoor deze Persoonsgegevens zijn verzameld.
3.8 Were Di Tilburg kan de Persoonsgegevens tevens gebruiken om haar Gebruikers op de hoogte
te stellen van producten, diensten en/of activiteiten van Were Di Tilburg die voor de
desbetreffende Gebruiker interessant zouden kunnen zijn. Indien de Gebruiker hiertegen
bezwaar heeft, kan hij of zij contact opnemen via ledenadministratiehockey@wereditilburg.nl.

4. Beeldrecht
4.1 Tijdens de trainingen, wedstrijden en hockey gerelateerde activiteiten bij Were Di Tilburg
worden regelmatig foto’s genomen van acties en sfeerbeelden waarop leden van Were Di
Tilburg, leden van andere verenigingen of bezoekers staan afgebeeld. Deze beelden kunnen
op de Website en/of App van Were Di Tilburg verschijnen. Indien hiertegen bezwaren bestaan
dient dit via ledenadministratiehockey@wereditilburg.nl kenbaar te worden gemaakt. Betreffende
beeldmateriaal zal dan worden verwijderd.
Deze opt-out mogelijkheid is niet van toepassing op algemene actiebeelden of sfeerbeelden
waarop Gebruiker niet centraal en duidelijk herkenbaar is afgebeeld of indien duidelijk voor de
foto is geposeerd. Portretten van Leden kunnen worden opgenomen op Website en/of App ten
behoeve van teamidentificatie.

5. Melding
5.1 Voor het verwerken van Persoonsgegevens is Were Di Tilburg vrijgesteld van de wettelijke
meldingsplicht bij het College bescherming Persoonsgegevens conform het Vrijstellingsbesluit
Wet Bescherming Persoonsgegevens.
5.2 Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing.
Hiermee vervalt de onder 5.1 bedoelde meldplicht.
5.3 Zodra er bekendheid is met een Datalek zal het Were Di Tilburg Were Di Tilburg bestuur
conform wettelijke bepalingen (AVG) binnen 72 uur melding doen bij de Autoriteit
Persoonsgegevens. Hierbij zullen betrokkenen tevens worden geïnformeerd.

6. Doorgifte aan derden
6.1 Were Di Tilburg heeft voor de in deze Privacyverklaring opgesomde verwerkingsdoeleinden
een bewerker ingeschakeld, met wie Were Di Tilburg een overeenkomst heeft gesloten die
erop ziet dat de bewerker voldoende waarborgen biedt ten aanzien van technische en
organisatorische beveiligingsmaatregelen met betrekking tot de te verrichten verwerkingen.
6.2 Voor het overige zal Were Di Tilburg de Persoonsgegevens van haar Gebruikers niet met
derden (bv. sponsoren) delen, tenzij:
a) Door het Lid uitdrukkelijk toestemming is gegeven;
b) Dit noodzakelijk is op grond van een wettelijke voorschrift of in een noodgeval, voor zover
dat naar het redelijke oordeel van Were Di Tilburg in het belang van haar Gebruikers is.

7. Cookies
7.1 Were Di Tilburg maakt gebruik van zogenaamde ‘cookies’. Cookies zijn kleine tekstbestanden
die een computer opslaat als de Website wordt bezocht c.q. de App wordt gebruikt. De cookie
onthoudt wat de Gebruiker invult op de Website en/of App voor een volgend bezoek, zodat de
inhoud van de Website en/of App op de desbetreffende Gebruiker kan worden afgestemd en
het niet nodig is dat Persoonsgegevens opnieuw worden ingevuld.
7.2 Meer informatie over het in- en uitschakelen van cookies vindt u in de instructies/met behulp
van de Help-functie van uw browser. Sommige functies op de Website c.q. van de App werken
mogelijk niet meer indien een computer geen cookies kan ontvangen.

8. Google Analytics
8.1 Were Di Tilburg maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt
aangeboden door Google, Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om
te analyseren hoe Gebruikers de Website en/of de App gebruiken.
8.2 Google gebruikt voornoemde informatie om bij te houden hoe Gebruikers de Website en/of de
App gebruiken, om rapporten over de Website- en App-activiteit op te stellen voor Were Di
Tilburg en andere diensten aan te bieden met betrekking tot Website- en App-activiteit en
internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe
wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde
Staten. Google stelt zich te houden aan de aldaar geldende privacyregelgeving. Dit houdt in
dat sprake zou zijn van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van
(persoons)gegevens. Were Di Tilburg is hiervoor niet verantwoordelijk en sluit alle
aansprakelijkheid hieromtrent uit.

9. Sociale netwerken
9.1 Op de Website zijn buttons opgenomen om websites en/of webpagina’s te kunnen promoten of
delen op sociale netwerken zoals Facebook van Facebook. Deze buttons werken door middel
van stukjes code die van de sociale netwerken zelf afkomstig zijn. Door middel van deze codes
worden cookies geplaatst. Were Di Tilburg heeft daarop geen invloed. Gebruikers wordt
aangeraden de privacyverklaringen van de sociale netwerken (die regelmatig kunnen wijzigen)
te lezen, om te zien wat zij met de Persoonsgegevens doen die zij via deze cookies verwerken.
9.2 De informatie die de sociale netwerken verzamelen wordt overgebracht naar en door de sociale
netwerken opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. De sociale netwerken stellen zich te
houden aan de aldaar geldende privacy- en cookieregelgeving. Dit houdt in dat sprake zou zijn
van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele Persoonsgegevens.
Were Di Tilburg is hiervoor niet verantwoordelijk en sluit alle aansprakelijkheid hieromtrent uit.

10. Links naar en cookies op websites van derden
10.1 Op de Website zijn links naar websites van derden opgenomen. Wanneer Gebruikers deze
websites bezoeken, zijn de privacyverklaringen van deze derde partijen van toepassing.
Were Di Tilburg is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop door derden mogelijk met
Persoonsgegevens van Gebruikers wordt omgegaan dan wel voor de cookies die worden
gebruikt op deze websites van derden.

11. Inzage en correctie
11.1 De Gebruiker heeft het recht om zijn of haar verzamelde Persoonsgegevens in te zien en zo
nodig aan te (laten) passen, aan te vullen en/of te (doen) verwijderen. De Gebruiker kan de
eigen Persoonsgegevens zelf inzien en verwerken via zijn/haar persoonlijk account op ‘Mijn
Were Di Tilburg’, bereikbaar via de Website. Daarnaast kan de Gebruiker een verzoek tot
inzage doen via ledenadministratiehockey@wereditilburg.nl.

12. Bewaartermijn
12.1 Were Di Tilburg bewaart bezoekgegevens en Persoonsgegevens van haar Gebruikers niet
langer dan noodzakelijk is voor de uitvoering van haar dienstverlening, tenzij Were Di Tilburg
op grond van wettelijke bepalingen verplicht is Persoonsgegevens langer te bewaren. Dit
houdt het volgende in:
a) De bewaartermijn van Persoonsgegevens bedraagt twee jaar geteld gerekend vanaf
einde lidmaatschap;
b) De bewaartermijn van gegevens waarvoor een fiscale bewaarplicht bestaat bedraagt
zeven jaar;
c) Indien gegevens t.b.v. statistische, wetenschappelijke of historische doeleinden langere
tijd noodzakelijk zijn, kan de bewaartermijn worden opgeschort. Hierbij dienen gegevens
eventueel geanonimiseerd te worden.
12.2 Ten behoeve van lustra en andere activiteiten waarbij er een intentie bestaat om oud-leden te
benaderen, heeft Were Di Tilburg graag de mogelijkheid om geldende bewaartermijnen op te
schorten. Bij beëindiging van het lidmaatschap zal dan ook worden gevraagd om akkoord te
geven op het aanhouden van door Gebruiker aangeleverde Persoonsgegevens.

13. Beveiliging
13.1 Were Di Tilburg heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om
de Persoonsgegevens van Gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige
verwerking, waaronder:
a) opslag van die gegevens in een beveiligde database met versleutelde wachtwoorden en
beveiligde back-ups, en
b) toegang tot de eigen gegevens via een persoonlijk door wachtwoord beveiligd account.
Ondanks dat Were Di Tilburg alle mogelijke beveiligingsmaatregelen heeft genomen en zal
nemen, zijn aan de verwerking van Persoonsgegevens via het internet risico’s verbonden, die
inherent zijn aan het internetgebruik in het maatschappelijk verkeer.

14. Wijzigingen
14.1 Conform Statuten dienen wijzigingen op deze Privacyverklaring door de Algemene Leden
Vergadering te worden bekrachtigd.
14.2 Were Di Tilburg behoudt zich het recht voor deze Privacyverklaring te wijzigen. Daarom
worden Gebruikers aangeraden deze Privacyverklaring regelmatig te controleren.
Gebruik van de Website en/of de App houdt in dat Gebruikers akkoord gaan met de
gewijzigde Privacyverklaring van Were Di Tilburg.

15. Contact
15.1 Ingeval van vragen of opmerkingen over deze Privacyverklaring, kan contact worden
opgenomen met Were Di Tilburg via ledenadministratiehockey@wereditilburg.nl.

Vandaag kun je je nog aanmelden voor Sikken & Bikken. Mail horeca@wereditilburg.nl ... meerminder

1 week geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vind je het leuk om meer draai-uren te maken? Were Di zoekt een DJ (C-jeugd of ouder) die af en toe op zondag wil komen draaien. Staat toch mooi op jouw dj-cv! Aanmelden: evenementencommissie@wereditilburg.nl ... meerminder

1 week geleden  ·  

Bekijk op facebook

HOCKEY CLINIC
Wil jij je techniek verbeteren? Tips van Heren 1 en vooral veel plezier maken?
Schrijf je dan in voor de clinic van Were Di Heren 1 op zaterdag 4 mei.

8:30-10:30 Clinic voor de mini's
11:00-13:00 Clinic voor D t/m A jeugd

Kosten: € 10 per inschrijving (incl. wat lekkers!)
Inschrijven kan tot 29 april 2019 via: werediheren1clinic@gmail.com

Wij hopen je dan te zien!
... meerminder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Heb jij je al ingeschreven? Vrijdag 12 april vanaf 17:00 Kraft-bierproeverij, vanaf 19:00 uur aanschuiftafel met o.a. spareribs van Niek. Inschrijven: horeca@wereditilburg.nl ... meerminder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vrijdag 12 april mogen we vanaf 17.00 uur genieten van de bijzondere bieren van Kraft brouwerij. Vijf uiteenlopende bieren kunnen geproefd worden voor een deelname prijs van €5,-. Na de proeverij kun je plaatsnemen aan de Were Di-aanschuiftafel.
We serveren in bier gemarineerde ribbetjes met roundcut frieten, koolsalade en knoflooksaus. Het nagerecht is een mousse van Schrobbelèr. Meedoen aan de aanschuiftafel kost €7,50 voor volwassen, kinderen €5,-. Liever vegetarisch? Dat kan ook!
Inschrijven via:horeca@wereditilburg.nl
... meerminder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Were Di is trots! Jeugdlid Thijs van Berkel zit bij de voorlopige selectie van Zuid Nederland jongens C. Gefeliciteerd Thijs! ... meerminder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Were Di Tilburg zoekt voor het seizoen 2019-2020 ambitieuze en talentvolle trainer/coaches voor de eerstelijns jeugdteams.

Heb jij ervaring met trainen/coachen, ben je eventueel in het bezit van een trainersdiploma en/of heb je zin in een uitdaging op een leuk niveau? Neem dan contact met ons op via tcjeugd@wereditilburg.nl

Met onze eerstelijns jeugdteams zijn we actief op verschillende niveaus van subtopklasse tot landelijke competities. Bij Were Di gaat presteren samen met veel gezelligheid. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een berichtje naar tcjeugd@wereditilburg.nl.
... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zaterdag 18 mei a.s. krijgen we in het Were Di paviljoen bezoek van Fab, Riek en het pannenkoekenmonster.
Ze nemen voor alle jeugdspelers de lekkerste pannenkoeken van het Ketelhuis mee!
Na de wedstrijd kun je dus lekker smullen met je hele team.
En natuurlijk eten de bezoekende teams gezellig met ons mee.
Dat is nog eens een gezellige afsluiting van je wedstrijd!
... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Op 31 maart spelen Dames en Heren 1 thuis. Bij mooi weer gaat de BBQ aan. Verder vanaf 16.00 uur DJ Hendrik en de fijne combinatie-aanbieding van Bier&Bitterballen. Wat een mooi begin van de lente! ... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Ken jij onze toernooienpagina al? Kijk regelmatig even op : www.wereditilburg.nl/hockey/toernooien. Daar op hebben we alle leuke toernooien voor je op een rijtje gezet. ... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zaterdag 30 maart a.s. houden we een “Latte & Lekkers” Koffie-ochtend bij Were Di.
Die ochtend stappen de Were Di Barista’s achter het koffie-apparaat om iets speciaals te maken.

We bieden die zaterdag tussen 08:30 - 13:30 uur een speciale combinatie aan voor maar EUR 3,-.
Die bestaat uit een stuk Brownie Cheesecake van Cake 5 & een Latte naar keuze.
De latte maken we deze zaterdag speciaal lekker (met siroop* naar keuze, slagroom en karamelsaus).
Je kunt je latte dan bijvoorbeeld naar vanille, chocolade, witte chocolade of tiramisu laten smaken.

Mocht het mooi weer worden, maken we er gewoon een Ice Latte van voor dezelfde prijs.
... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zondag 24 maart is er een lacrosse clinic. Zin om mee te doen? Je kunt je nog inschrijven. ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Feline, Sam en Rosalie zijn vandaag tweede geworden bij het ABN AMRO 3 vs 3 toernooi in Eindhoven. Ze zijn nu geplaatst voor de landelijke finale dag. Super gedaan meiden! ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Pruuve nie spuuge: volle bak ambiance! Reserveer 12 april vast in je agenda: dan komt de stadsbrouwer en gaan Niek en zijn team weer voor ons koken! ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Donderdag speelt Dames 1 om 20:30 uur, kom je ook kijken? ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Nieuwe sponsoren
Were Di is verheugd twee nieuwe sponsoren welkom te mogen heten: Primatch en Van Alphen Autoschades.
Op de foto's: Max van Alphen met Fons Denissen en Jeroen Bergen schudt Joris van Riel de hand.
... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Fijne carnaval! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Het zaalhockey-seizoen 2018-2019 zit er weer op. We kunnen terugkijken op een succesvol seizoen.
Er waren dit jaar in totaal 50 teams die deelnamen aan het zaalhockey, een record! Uiteraard heeft dat ook een paar kampioenen opgeleverd: Dames 7, MD4, MC2, MC3 en MC4.
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Carnaval en Were Di combineren? Dan is maandag 4 maart 17.30 uur bij Polly op de Korte Heuvel een heel mooi moment! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook
Were Di Tilburg heeft een bericht gedeeld.
Were Di Tilburg

Were Di Lacrosse organiseert 24 maart een grote (gratis) lacrosse clinic bij Were Di. Altijd al eens willen proberen dan is dit nu je kans! www.facebook.com/124310140975909/posts/2552908438116055/Lacrosse altijd al een keertje uit willen proberen of gewoon nieuwsgierig naar hoe de sport in elkaar zit? Dan is dit je kans! Were Di Lacrosse organiseert zondag 24 maart namelijk een grote lacrosse clinic waar iedereen gratis lacrosse kan uitproberen. Dus ben je nieuwsgierig naar hoe onze sport werkt en heb je zin om een middagje mee te doen? Zet deze datum dan vast in je agenda en tag je vrienden in de comments!

Datum: 24 maart
Locatie: Were Di Tilburg, Ijsclubweg 2
Tijd: 13.00 - 15.00
Kosten: Gratis!

Ben jij er ook bij? Laat het ons even weten! Aanmelden kan via de volgende link: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2jN2jVawEnTQT5NusRXI_a1D0KmrKvBB2xXONgX6vtmRTrw/viewform

Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij infolacrosse@wereditilburg.nl.

-

Mocht je verhinderd zijn om bij deze clinic aanwezig te kunnen zijn is het altijd mogelijk om een keer geheel vrijblijvend mee te trainen. Onze trainingstijden zijn iedere maandag en vrijdag vanaf 20:30. Stuur op voorhand een mail naar infolacrosse@wereditilburg.nl en dan zorgen wij ervoor dat je de sport alsnog kunt uitproberen.
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

De laatste zaalhockey wedstrijden zijn gespeeld. We kijken terug op een mooi seizoen! De teams die kampioen zijn geworden mogen hun kampioensfoto sturen naar: zaalhockey@wereditilburg.nl. Dan kunnen we daar straks een leuke collage van maken. ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Kom naar de wedstrijden van Were Di Dames en Heren 1

Er staat weer een aantal mooie wedstrijden op de programma’s van Heren en Dames 1. Beide teams spelen de komende weken verschillende oefenwedstrijden. Daarnaast treedt Dames 1 aan tegen Hurley in een spannende Gold Cup match. We hebben de wedstrijden even voor je op een rijtje gezet. Ben jij er ook bij?

Heren 1

Push H1 – Were Di Heren 1
Donderdag 28 februari 2019
Aanvang: 20.30 uur

Tilburg H1 – Were Di Heren 1
Dinsdag 5 maart 2019
Aanvang: 19.45 uur

Dames 1

HIC – Were Di Dames 1
Zondag 24 februari 2019
Aanvang: 12.45 uur

Union – Were Di Dames 1
Zondag 3 maart 2019
Aanvang: 12.45 uur

Were Di Dames 1 – Hurley (Gold Cup wedstrijd)
Donderdag 14 maart 2019
Aanvang: 20.00 uur
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Ben jij al helemaal klaar voor het buitenseizoen? Met deze Were Di spullen stap je dadelijk fier het veld op! Bestel snel: www.weredishop.nl ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Joep van Berkel en Gérard Opstelten zijn volop bezig met de verbouwing van de dug-outs van veld 1. Vakmanschap en clubliefde in twee beelden gevangen! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Pruuve zonder spuuge
vrijdag 15 maart organiseren we in samenwerking met Puklavec Family Wines het wijn event “pruuve zonder spuuge”. Vanaf 17:00 kun je verschillende, voornamelijk witte, wijnen proeven. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn welkom! Deelname aan de wijnproeverij € 5,-
Na afloop van de proeverij is de mogelijkheid om aan te schuiven aan de lange tafel van Were Di en genieten van een soepje en een hoofdgerecht a € 7,50 , kinderen € 5,00. Aanmelden voor 13 maart via horeca@wereditilburg.nl
info: Niek Hermans 0681429567
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Deze mooie vacature, iets voor jou? Kijk snel op : www.wereditilburg.nl/hockey/news/vacature-voorzitter-minicommissie/ ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

De hockeyvelden zijn weer bespeelbaar! Kom lekker trainen! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics