Zaalhockey afspraken rondom Corona

Vanaf zaterdag 13 november 2021 is voor 3 weken geen publiek toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Om te kunnen zaalhockeyen is een coronatoegangsbewijs verplicht voor 18 jaar en ouder, in combinatie met een ID-bewijs. Er geldt geen eindtijd om te kunnen sporten. Vrijwilligers (trainer, coaches, scheidsrechters, zaalwacht) hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen.

Mondkapje

Voor iedereen vanaf 13 jaar is het verplicht om een mondkapje te dragen in de centrale hal/toegang  van de zaalsportaccommodatie. In de zaal, kleedkamers, toiletten en horeca mag deze af, en op de tribune (rij-ouders bezoekende teams).

Horeca

Voor bezoek aan de horeca in de sporthal moet iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs en ID tonen. Dit geldt niet voor afhaal. In de horeca zijn vaste zitplaatsen verplicht. De horeca sluit om 20.00 uur.

Brengen van kinderen (trainingen en thuiswedstrijden)

Ouders kunnen hun kinderen naar de zaal brengen. Denk er wel aan dat je bij binnenkomst een mondkapje draagt. Het is niet toegestaan om te kijken tijdens de trainingen en wedstrijden. Plaatsnemen in de horeca mag indien deze geopend is. Kinderen ophalen kan op het moment dat de training is afgelopen.

Rij-ouders uitspelende teams

De noodzakelijke rij-ouders zijn welkom in de sporthal. Zij dienen een coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst van de sporthal en/of kantine. 

Controle Coronatoegangsbewijs

Trainers/coaches controleren alle spelers van 18 jaar en ouder van hun eigen team, bij zowel trainingen als thuiswedstrijden.

De zaalwacht controleert spelers en rij-ouders van bezoekende teams. 

Download hiervoor tijdig de app! https://coronacheck.nl/nl/scanner/

Basisregels

De volgende basisregels blijven gelden:

  • blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • schud geen handen
  • was vaak je handen
  • hoest en nies in je elleboog


Met sportieve groet,

Zaalhockey Were Di Tilburg

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue
onze hoofdsponsoren
the indian maharadja
flink
the indian maharadja
flink