Protocol jeugdtrainingen coronavirus

Handen wassen, zoveel mogelijk thuis blijven, thuiswerken en afstand houden. Maatregelen om het coronavirus te bestrijden welke in ieder geval geldig zullen zijn tot en met 19 mei. Gelukkig krijgt de jeugd vanaf 29 april voorzichtig meer ruimte voor georganiseerde buitensport (geen officiële wedstrijden). Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding samen buiten sporten en jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen. Vanaf 29 april mogen jeugdspelers van Were Di Tilburg onder bepaalde regels deelnemen aan trainingen. Deze regels zijn vastgelegd in protocollen van de NOC*NSF en KNHB. Were Di Tilburg heeft voor deze specifieke trainingen aanvullende regels opgesteld die van toepassing zijn op en rondom het sportcomplex. Tijdens de trainingen is er vanuit Were Di Tilburg een toezichthouder aanwezig die toeziet op de naleving van de regels.

De belangrijkste regels zijn:

 • Speler mag alleen onder begeleiding van een trainer en volgens de tijden van het trainingsschema het veld betreden. Speler mag niet zelfstandig het veld betreden.
 • Speler betreedt het veld alleen volgens de tijden van het trainingsschema en houdt zich aan de start- en eindtijden (5 minuten voor start aanwezig). Op andere tijden dan trainingstijden, mag het veld niet worden betreed.
 • Speler en trainer volgen de instructies op van de toezichthouder.
 • Speler mag alleen zijn eigen stick, bitje, tas en bidon aanraken.
 • Speler mag de dugout niet gebruiken. Tassen van spelers worden met een onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter geplaatst tegen het hek.
 • Trainer haalt en brengt trainingsmateriaal vanuit het materialenhok. Let wel één trainer tegelijk naar binnen.
 • Trainer zet het trainingsmateriaal neer en ruimt het op.
 • Speler raakt de ballen aan alleen met de stick. Niet met de handen, dit mag alleen de trainer.
 • Speler draagt geen hesje. Zwart en wit shirt meenemen op verzoek van trainer.
 • Speler van de leeftijdscategorie A, B en C, houdt minimaal 1,5 meter afstand. Voor, tijdens en na de trainingen dient deze voorwaarde in acht te worden genomen.
 • Keeper maakt gebruik van eigen keepersspullen. Indien een keeper hierover niet beschikt, dan is de training zonder keeper.
 • Voor iedereen is het verboden om de neus te ledigen en/of te spugen.
 • Voor iedereen is het paviljoen gesloten. Niemand kan gebruik maken van de horeca, toiletten, douches en kleedkamers.
 • Alleen spelers, trainers en toezichthouders zijn welkom op het sportcomplex. Ouders, begeleiders zijn dus niet welkom.
 • Iedereen komt zoveel als mogelijk te voet of met de fiets naar het sportcomplex.
 • Indien speler met de auto wordt gebracht en opgehaald, dan afzetten en ophalen op de carpoolplaats (P2) achter het Bastion Hotel (het talud).
 • Iedereen houdt zich aan de looplijnen op het sportcomplex.

26 april 2020

Zoek je nog een #moederdagcadeau . Hoe kun je jouw trouwste supporter beter bedanken dan met deze Were Di koeken van @cake5nl .
Bij aankoop steun je ook nog eens de club, want van dit setje wordt er minimaal €2,50 afgedragen aan Were Di. En nog beter, ze worden gewoon opgestuurd.

Www.cake5.eu/shop

De prijs is €12,50 inclusief lintje, verzending en minimaal €2,50 voor de clubkas. .
.
#wereditilburg #supportyourlocal #clubsupport #brievenbuspost #staystrong #makeitintilburg #tilburg #cake5nl #koekjes #verrassingskoek #sponsor #StrongTogether #samensterk #hockey #tennis #jeudeboules #lacrosse #sport
... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

Top dat de eerste jeugdspelers weer gestart zijn met trainen! Een aantal aandachtspunten vanuit de Corona toezichthouders:
- auto’s zijn alleen toegestaan op de parkeerplaats (P2) van het talud (en dus niet op de Ijsclubweg!);
- voor iedereen vanaf 13jaar: houd 1,5m afstand! Op de fiets, lopend, trainend etc.
Check voor alle info www.wereditilburg.nl/hockey/news/protocol-jeugdtrainingen-coronavirus/
... meerminder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op facebook

We zijn weer begonnen maar wel anders dan we gewend waren. Wil jij het protocol nog een keertje nalezen, kijk dan op www.wereditilburg.nl/hockey/news/protocol-jeugdtrainingen-coronavirus/ ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Oh wat fijn. We zijn weer begonnen. Helaas mag nog niet iedereen en het is aangepast maar het is een begin. ... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Lekkere actie Cake 5 Exclusive Cakes!
En een lekkere koek voor jezelf of een ander!
Én je favoriete club steunen!
Smakelijk!
... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook
Were Di Tilburg is bij Were Di Tilburg.
Were Di Tilburg

Stilzitten is er niet bij voor een aantal fanatieke Weredianen... Joep, Frits, Hans en Gérard zijn fanatiek bezig geweest op het terrein. De dugouts van veld 2 zijn groter gemaakt zoals op veld 1. De stammen van de eikenbomen zijn ingewikkeld met folie in de hoop de processierupsen te bestrijden. Daarnaast heeft Bavaria nieuwe grote parasols geleverd en die staan klaar om weer uitgeklapt te worden.
Verder hebben ze heel wat gaten in het hekwerk gedicht. Bedankt heren! @ Were Di Tilburg
... meerminder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zo dat was weer een nuttige vergadering. Wat zijn onze alternatieven in deze crisis? En hoe kijken we vooruit naar seizoen 20/21? Hopelijk snel meer nieuws. 🟢🟠 ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vandaag heeft @bavaria_nl het bier bij ons opgehaald. Uit dit bier wordt de alcohol gehaald en die wordt hergebruikt als desinfecterende spray. Wij zijn blij om ook op deze manier ons steentje bij te kunnen dragen. Je leest het hele artikel via bit.ly/39A8upx 👈 ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Niks te doen? Komen de muren al op je af? Neem dan even de tijd om de enquête in te vullen die we vandaag gemaild hebben. Kleine moeite, heel groot plezier! ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Belangrijk nieuws van Flore van Dessel van Were Di Dames 1 voor alle weredianen en alle andere Tilburgse sporters ... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Voorlopig geen hockey meer? Willen de kids toch in beweging blijven? Miel van Berkel, onze looptrainer van Were Di Dames 1 laat zien hoe het makkelijk thuis kan!

www.magisto.com/video/K0QDYAdaAiJpUEZhCzE?fb_ref=l0vsm1o0a1c0f&fbclid=IwAR348wx4GqKVIV5tA05E62Fjx...

Naamloos
Created using Magisto video editor. Share your story with Magisto smart video maker.
... meerminder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Het had zo’n heerlijk hockeyweekend kunnen zijn. Maar helaas... tot 1 april is ons complex op slot. Het is ook niet de bedoeling dat de velden gebruikt worden. Zelfs de hekken zijn op slot. Geen wedstrijden, geen trainingen en geen bijeenkomsten. Wij missen het nu al 😢. Flink balen dus, hopelijk kunnen we binnenkort weer het veld op. 🟠🟢 ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Helaas weer een update... tot 1 april geen wedstrijden, geen trainingen en geen andere activiteiten 😢 meer weten: kijk dan op de site van KNHB: bit.ly/38JLvYs ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Onze sponsor Sport Medisch Centrum - SMC Tilburg heeft tweemaal per week een inloopspreekuur voor Weredianen die rondlopen met klachten en blessures. Blijf dus niet tobben en loop gerust eens binnen.
Locatie SMC: maandag van 19:00-20:00 door Patrick van Loon.
Locatie Were Di: woensdag van 17:00-18:00 door Benjamin Langman
... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Bestuur van Were Di heeft besloten om naast de wedstrijden ook de trainingen stil te leggen. Het paviljoen gaat tot en met volgende week dinsdag op slot. Ook het Meezing feest van aanstaande zondag wordt uiteraard geannuleerd. Hou onze kanalen op de hoogte voor meer info. ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Were Di houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de lijn van de KNHB. Uiterlijk morgenochtend volgt een nieuwe update. Zelf in de gaten houden kan ook via
www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie
... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

En we zijn weer begonnen! ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vakantie voorbij! Het nieuwe veldseizoen gaat weer beginnen... en toen was er het Corona-virus. En daar moeten we wel wat over kwijt.
Were Di volgt de aanbevelingen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD.
Leden of familie van leden die in een van de gebieden zijn geweest waar het coronavirus heerst en klachten hebben wordt geadviseerd om thuis te blijven en niet naar de club te komen. Worden de klachten erger, neem dan telefonisch contact op met de huisarts. Het gaat om mensen die in China, Zuid-Korea, Iran, Singapore en Noord-Italië zijn geweest. In Noord-Italië gaat het om de volgende provincies: de Aosta-vallei, Piëmont, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië, Veneto, Emilia-Romagna en Ligurië.
... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Zo de carnaval is weer voorbij maar het groen oranje leven gaat gewoon door. Vandaar dat we nu al een oproepje plaatsen namens de jeugdcommissie. Ook voor volgend seizoen zoekt Were Di enthousiaste hockeytrainers, conditietrainers, coaches, managers, die de jeugdteams willen begeleiden.

Heb jij interesse om volgend seizoen een team te begeleiden? ga dan naar docs.google.com/forms/d/1dgixixJ6Q1P8zDWlcmkwk4Vtpc51VcHbx8WPcAkSRJc/viewform?edit_requested=true
De Jeugdcommissie neemt spoedig contact met jou op, om de mogelijkheden door te nemen. Alle aangeboden interesses zijn welkom!
... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

wie is er morgen ook bij het Were Di fist bij Polly Maggoo? ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

We waren blijkbaar nog niet klaar met inze kampioenen want de dames van MC5 gingen er ook met de hoofdprijs vandoor! ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

En nog meer kampioenen. MD4 heeft net ook de volle buit binnen na twee overwinningen en maar liefst 15 goals! Goed gedaan meiden. 🟠🟢 ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

En nog meer kampioenen: Md2 heeft de buit ook binnen. 🟠🟢 ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

En we hebben weer wat kampioenen! Jongens A1 zijn vanavond kampioen Zaalhockey 1ᵉ Klasse geworden🏆. ... meerminder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Vanaf nu ook te koop in het clubhuis: onze emblemen. Nog net op tijd voor carnaval. Kom maar op! 🟠🟢🟠🟢 ... meerminder

4 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook

Helaas loopt het nog niet storm met de inschrijvingen voor de bardienst. Wacht er niet langer mee en plan alsnog je drie bardiensten van het seizoen in. Kleine moeite maar een héééééééél groot plezier. De komende weken hebben we sowieso een probleem op de donderdagen en vrijdagen dus bij voorkeur daar beginnen met plannen.Heb je je bardienst al ingeroosterd? Dan hulde en hieperdepiep! Heb je dat nog niet gedaan, ga dan nu naar de Were Di app en doe het dan meteen. Meer weten over de app: www.wereditilburg.nl/hockey/were-di-app/ ... meerminder

4 maanden geleden  ·  

Bekijk op facebook
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics