Procedure teamindelingen jeugd 2019-2020

De jeugdcommissie is hard bezig met de voorbereidingen op seizoen. Hieronder volgt een aantal belangrijke mededelingen met het oog op de teamindelingen van de jeugdteams.

Samenstelling jeugdcommissie
Voorheen was de TC Jeugd verantwoordelijk voor de eerstelijns jeugdteams en de jeugdcommissie voor de breedteteams. Deze commissies zijn één geworden: de jeugdcommissie. Correspondentie verloopt via jeugdcommissie@wereditilburg.nl. Binnen de jeugdcommissie werken meerdere coördinatoren:

  • coördinatoren eerstelijns teams (voorheen TC Jeugd)
  • coördinatoren breedteteams

Teamindelingen
Aan de hand van evaluatiegesprekken met trainers en coaches, de enquêtes die door de jeugdleden zijn ingevuld en de inzichten van de coördinatoren worden de teams samengesteld. De teamindelingen worden op maandag 17 juni bekendgemaakt.

Geen selectietrainingen meer
Voorheen vonden selectietrainingen plaats om de indelingen te maken. Dit verandert: voor geen enkel team wordt meer selectie gespeeld. De jeugdcommissie heeft aan het einde van het seizoen voldoende inzichten om spelers op sterkte in te delen. Slechts bij uitzondering kan het zijn dat een eerstelijns team op 17 juni nog niet volledig bekend is. In dat geval vinden nog trainingen plaats om het team definitief te maken.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics