sponsors Were Di

Nieuwe hoofdsponsor en subsponsor

De competitie ligt stil, het paviljoen van de Tilburgse club is verlaten en toch heeft Were Di hockey twee nieuwe sponsoren vast weten te leggen voor minimaal 1 jaar. De nieuwe hoofdsponsor is het Tilburgse Flink Sports. De eveneens Tilburgse HELDER Groep is verwelkomd als nieuwe subsponsor.

Op de borst van ons groenoranje shirt prijkt voortaan het logo van Flink Sports, een energie inkoop- en verduurzamingspartner voor sportverenigingen, hun leden, sponsoren en netwerk. Koen Schoolenberg, directeur van Flink Nederland: “Wij zetten in op een duurzame relatie met sportverenigingen en hun omgeving. De samenwerking met Were Di is de kick-off van ons label Flink Sports. Als Tilburgs no-nonsense bedrijf denken wij goed bij Were Di te passen. Wij zijn vol van energie voor de toekomst!”

Subsponsor HELDER  Groep Financieringsspecialisten staat ondernemend Nederland en investeerders bij met het realiseren van maatwerk financieringen. Floris Heesters, directeur van HELDER Groep: “Hockey en cijfertjes zijn ons met de paplepel ingegoten. Dit heeft er vandaag de dag toe geleid dat wij met HELDER Groep hockey en ondernemers in Tilburg ondersteunen om hun ambities waar te maken. We kijken uit naar heldere seizoenen met veel plezier, mooie wedstrijden en goede derde helften met bestaande en nieuwe relaties.”

De verbinding tussen deze bedrijven zijn twee (niet spelende) Were Di leden. Sjoerd Smit en Sietse de Wit zijn de eigenaren van 1983 Groep. De kans om sponsor te worden en de club te ondersteunen is door beide heren aangegrepen. Uiteraard door hun persoonlijke betrokkenheid maar ook door het netwerk van onze club. We zijn immers de tweede grootste hockeyclub van Tilburg met zo’n 1800 leden.

Bijzonder in deze samenwerking is dat we geen overeenstemming hadden kunnen bereiken zonder de bijdrage van Cleanprofs. Cleanprofs is het grootste afvalcontainer reinigingsbedrijf van Nederland en zorgt voor een schone kliko na de lediging. Binnenkort ontvang je meer informatie en een speciaal aanbod. Als je daar gebruik van maakt help je niet alleen jezelf maar ook onze club.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue
onze hoofdsponsoren
the indian maharadja
flink
the indian maharadja
flink