In Memoriam Herman Beuger

Op woensdag 14 november 2018 om 8 uur is Herman Beuger overleden. Hij werd slechts 59 jaar.

Als zeer betrokken ouders, stonden Herman en Annette elke zaterdag – en later ook op zondag – langs de velden hun kinderen Bieke, Imke en Jop aan te moedigen en zo werden zij beiden steeds actiever binnen de club. De hele familie is zeer actief binnen onze club.

Herman is pas op late leeftijd gaan hockeyen, als invaller bij Veteranen A in de hoofdklasse en heeft dat tot 2 jaar geleden met veel plezier gedaan. Daarnaast is Herman ook een fanatieke tennisser, en is dat gebleven totdat hij ziek werd en het niet meer ging. De meeste hockeyers in de club moeten hem weleens als scheidsrechter hebben meegemaakt, want dat deed hij vele jaren en met veel overtuiging. Hij heeft ook zitting gehad in diverse commissies en besturen, bij zowel de hockey- als tennisunit.
De laatste jaren was Herman de gedreven coach van Dames 2, dat vorig seizoen bijna het landskampioenschap reserveteams behaalde; een geweldige prestatie!

Met de passie en gedrevenheid, die kenmerkend zijn voor Herman, heeft hij heel veel betekend voor de Omnivereniging Were di Tilburg.

Wij wensen Annette, Bieke, Imke en Jop heel veel sterkte en willen Herman herinneren als een echte Werediaan.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics