De Were Di huiskamer bingooooo

De bingo-avond is een jaarlijks succesnummer – een avond waar veel leden uit alle units aan deelnemen. Om de traditie niet te doorbreken organiseren we dit jaar een online versie: de Were Di Huiskamer BingoShow. Deze is helemaal Corona-proof. Volgens de huidige regels mag je drie mensen ontvangen thuis – je kunt dus ook met teamgenoten spelen.

De Were Di Huiskamer Bingoshow is Vrijdag 11 December van 20:30 – 22:00 uur – live te volgen via YouTube.

We spelen twee ronden waarin leuke prijzen te verdienen zijn – ook tussendoor zijn met opdrachten nog leuke prijzen te winnen.┬áTussen de ronden is een korte pauze.

Wat kost het?

  • 2 bingo-kaarten (je speelt met 1 kaart per ronde) kost EUR 7,-
  • 4 bingo-kaarten (je speelt met 2 kaarten per ronde) kost EUR 10,-

Wat heb je nodig?

  • Een laptop, iPad of computer waarmee je naar YouTube kunt surfen.

Een telefoon om de studio te bellen als je bingo hebt.

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar de Joep (jjvberkel@gmail.com) waarin je zet hoeveel bingo-kaarten je wilt bestellen, vergeet niet je naam en mobiele telefoonnummer hierbij te vermelden! Je krijgt van Joep een Tikkie om de kaarten te betalen. Als de betaling is ontvangen, krijg je van Joep de kaarten via de mail toegestuurd. Op de bingokaarten staan verdere instructies. Zorg ervoor dat je op 11 December om 20:30 uur met wat lekkers bij je computer, laptop of iPad zit en een telefoon bij de hand hebt.

Bingo-kaarten zijn vanaf nu aan te vragen bij Joep – ze zijn te koop tot woensdag 9 december a.s. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, OP = OP! Voor vragen mail je naar evenementencommissie@wereditilburg.nl

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue
onze hoofdsponsoren
the indian maharadja
flink
the indian maharadja
flink