Limoentjestoernooi 2019

Beste recreantenhockeyers,
Op 24 augustus 2019 organiseren wij voor de derde keer het Weredi Limoentjestoernooi!
Een leuk recreantentoernooi in (hopelijk) zomerse sferen, waarbij we ’s middags lekker hockeyen en ’s avonds heerlijk BBQ-en en feesten!
Jullie zijn welkom vanaf 14 uur aan de IJsclubweg 2 in Tilburg. Koffie, thee en taart staan klaar. Vanaf 15 uur starten de wedstrijden.

Wat zijn de spelregels:
We spelen 8-tallen hockey, met minimaal 3 vrouwen in het veld, zonder keeper. We zetten in op het spelen van 4 wedstrijden voor ieder team. Hou er rekening mee dat als je team niet speelt, je één of twee scheidsrechters levert voor het fluiten bij de andere wedstrijden. Tussen 18 en 19 uur worden er finales gespeeld. Er is ook een sportiviteitsprijs te verdienen!
Daarna is het tijd voor een luxe BBQ op het terras van ons paviljoen, terwijl de dj ons langzaam maar zeker in de stemming brengt voor een spetterend eindfeest!
Hebben jullie er al zin in? Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Kosten inschrijving per team € 175,- voor een team van maximaal 10 spelers. Dit is inclusief
koffie/thee/taart, een picknickset en een uitgebreide, luxe BBQ.

Kom je met meer teamleden? Dan is het € 17,50 p.p. extra.
Heb je geen compleet team? Meld je dan toch aan, dan zorgen wij dat je met andere recreanten een team kunt vormen en toch mee kunt doen aan dit gezellige toernooi.

Nemen jullie fans mee die niet niet meehockeyen, maar wel willen BBQ-en? Dat kan voor € 12,50 per persoon.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics