Lid worden?

Let op: Were di hockey heeft een ledenstop voor meisjes jeugdleden voor het seizoen 2019-2020. Er is wel ruimte voor jongens jeugdleden, mini’s die geboren zijn na 1-10-2010 en Funkey hockeyers die geboren zijn na 1-10-2015. Mogelijk gelden er wel wachtlijsten voor de mini’s. Zie ook https://www.wereditilburg.nl/hockey/hockey/minis/

Were Di Tilburg is een sportieve, gezellige sportclub, vlakbij het centrum van Tilburg. Jong en oud is hier welkom om te hockeyen, tennissen, beachvolleyballen en jeu-de-boulen. Sportiviteit, sfeer en positiviteit staan voorop. Were Di Tilburg telt nu 1900 leden, verspreid over de vier disciplines. De club drijft voor een groot deel op de inzet van vrijwilligers. Lid worden brengt dus ook verplichtingen met zich mee. Klik hier voor een uitleg over ons vrijwilligersbeleid.

Wil jij ook lid worden bij hockeyclub Were Di Tilburg? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met je op. Of ontvang je liever eerst meer informatie? Stuur dan een berichtje naar ledenadministratiehockey@wereditilburg.nl.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of op Twitter. Dan zie je hoe gezellig het is bij Were Di!

 

 

downloads
Regelement Were Di

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics