Indeling jeugdteams 2019-2020

Door technische reden is de indeling van de jeugdteams nog niet zichtbaar op de Were Di site en app. Omdat we de jeugdleden niet langer willen laten wachten, hebben we dit document opgesteld zodat het tijdelijk mogelijk is inzicht te geven in de indeling. De indeling van de teams van de jongste jeugd wordt bekend gemaakt na de minislotdag.

Indeling jeugdteams 2019-2020

In de leeftijdscategorie A, B en C zijn de jeugdleden ingedeeld op sterkte waarbij alle leden middels de enquête de mogelijkheid hebben gehad om een bepaalde voorkeur op te geven, bijvoorbeeld niet indelen op sterkte maar samen met een vriendin spelen in één team. De Jeugdcommissie heeft ook dit jaar zoveel mogelijk rekening gehouden met de opgegeven voorkeuren. Plezier beleven aan de hockeysport vinden wij namelijk erg belangrijk!

Bij het indelen van de leeftijdscategorie D hebben we in vergelijking met andere jaren meer het accent op plezier en vertrouwen gelegd, conform de richtlijnen van de hockeybond, door bij de indeling zoveel mogelijk eerste en tweedejaars D-leden samen te voegen. Bij de jongenslijn is dit beleid wel lastiger uit te voeren door het beperkt aantal jongens. In het seizoen 2019-2020 zijn er in de D categorie ook geen eerstelijns teams meer. Dit besluit is genomen om de druk van moeten presteren op zo’n jonge leeftijd weg te nemen. Na de D-jeugd gaat de ontwikkeling natuurlijk verder, waarbij sommige jeugdleden meer prestatiegericht zijn en andere meer recreatief willen sporten.

Alleen bij meisjes B1 is er een selectietraining nodig. Hiervoor zijn 17 speelsters geselecteerd. Voor het eind van deze maand worden 15 speelsters ingedeeld in MB1. Twee speelsters komen uiteindelijk in MB2.

Het kan zijn dat je nog vragen hebt over de indeling. Als Jeugdcommissie staan we je graag te woord om de indeling te verduidelijken en de gemaakte keuzes toe te lichten. Je bent welkom op maandag 1 juli tussen 20:00 en 21:00 uur in het clubhuis. Schriftelijke bezwaren worden niet in behandeling genomen.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie Were Di

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics