Sportspreekuur

Wekelijks – gedurende de competitieperiode – is er een gratis inloopspreekuur fysiotherapie bij Were Di Tilburg. Emilie Sauer, fysiotherapeut van Dames 1 en werkzaam bij SMC Tilburg, beantwoordt dan al je vragen. Het inloopspreekuur vindt plaats op woensdagen tussen 17.00 en 18.00 in het clubhuis en is toegankelijke voor alle leden van Were Di.

Waar gesport wordt, is er kans op blessures. Blessures en klachten zijn vervelend omdat ze het sporten belemmeren. Het is dan ook prettig wanneer je direct tips en adviezen kunt krijgen zodat je zo snel mogelijk van je klacht of blessure af bent en weer lekker kan hockeyen.

Heb je klachten of blessures dan kun je tijdens het inloopspreekuur gratis binnenlopen. Emilie Sauer is sportfysiotherapeut en gespecialiseerd in de behandeling van hockeyblessures. Zij bekijkt je klacht en samen bespreken jullie hoe deze zo snel mogelijk verholpen kan worden. Indien nodig kan er direct een afspraak gemaakt worden voor een behandeling door Emilie op het SMC Tilburg.

SMC Tilburg is een centrum waar iedereen terecht kan voor zowel fysiotherapie als sportgeneeskunde. Het SMC Tilburg is gespecialiseerd in de behandeling van sporters van alle leeftijden en niveauĀ“s maar ook de niet-sporters kunnen hier terecht om snel van hun klacht te herstellen.

  • Wanneer: woensdagen tussen 17.00 en 18.00 (vakanties uitgesloten, annuleringen worden gepubliceerd op de site)
  • Aanmelden: per e-mail (info@smc-tilburg.nl) of telefonisch (013-5456820)
  • Waar: op Were Di, in het paviljoen
  • Wie: alle Were Di leden
  • Kosten: gratis

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue
onze hoofdsponsoren
the indian maharadja
flink
the indian maharadja
flink