DWF

Uitslagen van wedstrijden worden digitaal doorgegeven via het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) dat aan de KNHB voor verwerking. Hiervoor ontvangen de coaches/aanvoerders van een team  twee dagen voor de wedstrijddatum een inlogcode. Met deze ontvangen code kun je hier inloggen of via het icoontje linksboven op de homepagina. Vul op dit formulier de spelerslijst in.

Op de wedstrijddag wordt voor de wedstrijd de wedstrijdcode aan de scheidsrechters gegeven. Direct na de wedstrijd vullen de scheidsrechters met hun eerder ontvangen wedstrijdcode de uitslag in en de eventuele uitgedeelde kaarten.

De coaches controleren de uitslag. Verkeerde uitslagen, fouten of problemen niet aangeven op het formulier maar direct mailen naar

wedstrijdsecretariaatjunioren@wereditilburg.nl of wedstrijdsecretariaatsenioren@wereditilburg.nl.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
onze hoofdsponsoren
Logo CVB Ecologistics
Logo CVB Ecologistics